Söndag 13 Jun
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 grymma presenter – till den som tar studenten

Här har du flera tips om du inte vet vad du ska köpa till studenten
13 grymma tips på studentpresenter. Foto:

Studenten börjar närma sig – klicka hem prylarna och presenterna i tid. Allt från gåvor du kan ge innan det är dags, och saker du kan hänga runt halsen på den utspringande studenten.

Läs mer

Att någon du känner tar studenten ska firas! Det är en dag som man kommer att minnas för resten av sitt liv. Unna personen lite klassiska presenter.

1. Studentskylt

Det här är ett absolut måste när studenterna springer ut från skolan för sista gången. En skylt, kanske med en pinsam bild. Här hittar du en billigt.

2. Kokboken för studenter

Nu börjar vuxenlivet. Kanske är det ont om pengar till en början, och då är det bra att tänka ekonomiskt. Den här kokboken är gjord för studenter. Enkla och billiga recept! Perfekt som present.

3. Överlevnadskit

Det här är en av studentpresenterna som toppar listorna! I det här kitet får du brustabletter, en kondom och fräna solisar med kapsylöppnare. 

4. Boombox Speaker

Hur kul är trassliga kablar och bluetooth som ändå inte fungerar? Inte kul alls.

Med den här grymma högtalaren slipper du det, och studenten i fråga kan snabbt spela upp de bästa låtarna på några sekunder, bara genom att lägga telefonen på högtalaren. Kolla in den här.

 5. Studentspelet

Det här är ett allmänbildande spel, som definitivt kommer ge många skratt! Hur mycket har den blivande studenten lärt sig i skolan egentligen?

Spelet är ungefär lika stor som en kortlek, och kan med fördel hängas i ett snöre runt halsen vid utspringet. Du kan klicka hem det här.

6. Paraply i vit spets

Om oturen slår till, och regnet öser ner under studentveckan så är det lika bra att vara redo med ett snyggt paraply. Det här matchar den klassiska studentklänningen, eller är fint nog för balen.

Grymt att ge bort till studenten som kanske får regn på den stora dagen. Du hittar det här.

7. Studentnalle Omvårdnad

Visa att du tänkt till med den här nallen, speciellt gjord för omvårdnadsstudenter. Kolla in den här.

8. Sparbössa

Tiden efter studenten kan bli lite knakig rent ekonomiskt – därför är den här sparbössan en bra present.

9. Ögonbindel

Föreställ dig en hel veckas äventyr – tänk dig hur trött man är efter det. En ögonbindel som den här kan då hjälpa studenten i fråga att få sig sin skönhetssömn. Rolig present, och hur smart som helst. 

10. Studentskylt med penna

Istället för gosedjur och flaskor kan du hänga den här skylten runt studentens hals. Du kan skriva namnet eller något annat roligt! Du hittar den för 49 kronor här.

11. Glasfigur

Det här är en sådan grej som kommer sparas, och kanske stå i ett vitrinskåp i framtiden. En fin gåva helt enkelt! Du kan klicka hem den här.

12. Studentnalle för byggaren

Den här nallen är inte som vilken nalle som helst – det är ju en i den perfekta snickaroutfiten. Alltså som gjord för eleven som gått byggprogrammet eller liknande! 

13. Framtidshopp

Studenten har framtiden framför sina fötter – och lär bidra med alla möjliga grejer för världen. Ett framtidshopp – säg det med den här roliga grodan.