De populära sakerna svenskarna shoppade mest i mars
Det är många teknikrelaterade prylar som toppar listan.

Här är sakerna som svenskarna shoppade mest i mars

Här listar vi vad svenskarna var mest sugna på att köpa i mars – och var du hittar sakerna billigast.


Det är prisjämförelsesajten Prisjakt som tagit fram statistiken, som baseras på vad svenskarna sökt mest på. Här är resultatet – och det är riktigt bra grejer! 

1. Samsung Galaxy S8

Favorittelefonen var Samsung Galaxy S8. Den har sjunkit en bra bit i pris sedan lansering och nu finns den att hitta för 5 555 kronor här.

2. Nintendo Switch

Spelkonsolen Nintendo Switch har toppat listorna ett bra tag! Den smarta konsolen går både att spela på hemma, med vänner och att bära med sig. Du hittar den billigast här.

3. iPhone 8 och iPhone X

De senaste iPhone-modellerna är såklart också högt upp på listan – framförallt är vi imponerade av den sjukt grymma kameran! Du hittar bäst pris på iPhone 8 här och iPhone X här.

4. Far Cry 5

Far Cry 5 är spelet där du befinner dig i Montana, USA och ska befria ett belägrat samhälle från en domedagssekt. Du hittar spelet till bäst pris här.

5. Apple AirPods

Att slippa trasslande sladdar är ju rätt skönt och Apples AirPods är dessutom så smidiga att de ansluter automatiskt till telefonen och känner av när du stoppar in dem i öronen. Du hittar dem här för 1 590 kronor.

6. Vans Old Skool

Vans klassiska sneakers är ett säkert kort. De finns i många olika färger och är den perfekta vardagsskon! Här finns de från 400 kronor.

7. Goodyear EfficientGrip Performance

Det här bildäcket tog sig faktiskt in på listan bland de mest populära produkterna. Det har fått riktigt bra omdömen så det är kanske inte så konstigt! 

De är dessutom de första sommardäcken som fått miljömärkningen Svanen. Det bästa priset – 665 kronor – hittar du här.

8. Nocco

Att många svenskar älskar energidrycken Nocco är ingen nyhet. Kanske inte så konstigt då att många vill klicka hem ett helt flak, som du hittar här för 349 kronor.

9. Bose QuietComfort 35 II

Dessa brusreducerande hörlurar från Bose är de populäraste hörlurarna just nu. Så här skriver en användare på Prisjakt i sin recension: 

"Älskar dessa trådlösa hörlurar. Sitter väldigt bra på huvudet och täcker in öronen bra. Riktigt nice hur bra de klarar att stänga ute ovälkommet ljud."

Du hittar lurarna till bäst pris här.

10. Adidas Ultra Boost (herr)

Dessa snygga skor från Adidas har en stötdämpande sula och skön överdel i ventilerande Primeknit-tyg. Du hittar dem här i flera färger.

11. Samsung Galaxy S9

Även Samsung Galaxy S9 tog plats på listan. Du hittar det bästa priset på telefonen i plusstorlek här och vanlig stolek här.

12. Sony Playstation 4 Slim

Den mest populära Playstation-modellen är den slimmade versionen av Playstation 4. Den finns att köpa här för 2 690 kronor.

13. DJI Mavic Air Fly More

Den här superdrönaren från DJI är den mest populära drönaren. Den går både att styra med hjälp av en smartphone och med bara handrörelser. Drönaren har även kamera med 4K-upplösning. 

För allt detta får du hosta upp 10 298 kronor. Här kan du läsa mer och köpa drönaren.

14. Apple iPad 9.7" 32GB

Även denna iPad hamnade högt upp på listan. Du hittar det bästa priset på den här.

15. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 499 kronor här.

16. iPhone 7

iPhone 7 är fortfarande populär, kanske för att den sjunkit i pris sedan de nya iPhonemodellerna släppts. Här hittar du iPhone 7 billigast.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.