Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 härliga weekendresor du borde unna dig – som nu är nedsatta i pris

- 06/04/2018, 15:55

Hur härligt att möta våren i en vacker stad i Europa? Vad sägs om Paris, Barcelona, Venedig eller Berlin. I alla deals ingår flyg samt hotell och priserna är fantastiska.

Resor i Europa för grymma priser

Vi har spanat in 8 weekendresor för grymma priser att besöka i vår. 

1. En helg i Nice

3 nätter i Nice

Denna deal innehåller 3 nätter på det mysiga hotellet Hotel Locarno och kostar 2 835 kronor här. Vem vill inte möta våren i Nice? Det igår såklart flyg.

2. London 3 dagar

Weekend i London

Här ingår flyg samt tre nätter med frukost på Guilford Street i centrala London samt flyg. Priset är 2 605 kronor per person och du hittar resan här.

3. Helg i Gdansk

4 nätter i Gdansk

Gdansk blir en allt mer populär stad för de vackra gatorna samt de billiga priserna och borde verkligen besökas. Här ingår 4 nätter samt flyg för 1 125 kronor på hotell, spana in det här!

4. Weekend i Barcelona

Weekend till Barcelona

Vem vill inte gå in och boka en weekend till Barcelona direkt? Här ingår 3 nätter på hotell samt flyg och kostar 3 495 kronor per person här.

5. Rom i Italien

Weekend i Rom

Tre nätter på hotell i romantiska Rom samt flyg för 2 885 kronor här och frukost ingår. Att strosa på Roms gator en vårig dag känns underbart.

6. Weekend i Berlin

Berlin

Berlin är en stad med mängder av möjligheter, allt från restaurangbesök till vackra platser och museum. I denna deal ingår 3 nätter på hotellet Quentin samt flyg för 2 215 kronor per person.

7. Romantiska Venedig

Romantiska Venedig

Vi vill även tipsa om denna resa till vackra Venedig. Här ingår flyg samt tre nätter på hotell för 3 335 kronor här. Perfekt att åka med någon du tycker av och njuta av stadens färger och floder. 

8. Möt våren i Paris

En helg i Paris

Åk iväg en helg till Paris och bo på 121 Paris Hotel för 2 055 kronor samt flyg.

Kolla in här för fler grymma deals på olika weekendresor.

Nyheter24