13 galet roliga presenter – till ditt syskon

Du kanske missade den internationella syskondagen – men det är inte för sent att ge någon en present! Det kan du göra bara för att vara snäll, eller kanske för att personen fyller år.


Oavsett om du vill ge bort något för att ditt syskon fyller år, eller om du bara vill vara extra snäll så är det här presenterna du letar efter. Hur kul som helst!

1. En bajskorv - funkar som nyckelgömma

Det spelar ingen roll hur gamla ni är – det här är en present som definitivt kommer unna er ett gott skratt och himlande ögon. Du hittar den här.

2. Till den som redan har allt

Vad ger man till någon som redan har allting hen kan önska sig? Just det, du ger det här.

3. Bok för knutälskaren

I den här boken får du hela 200 sidor med tips och råd om knutar, och lite till. Perfekt som present till den som älskar knutar, eller bara vill veta hur man bäst gör dem. Kolla in boken här.

4. Fint doftljus

Det här doftljusetär kanske inte så roligt så man skrattar, men det är väldigt fint – och en omtänksam present som med all säkerhet kommer att uppskattas. Du hittar den här för 59 kronor.

5. Till syskonet som älskar att sjunga

Om ni bor under samma tak har du säkert hört ditt syskons skönsång i duschen.Därför är det här är en bra present, så kan musikupplevelsen tas till en helt ny nivå.

6. Ögonmask med text

Det börjar äntligen gå mot ljusare tider, men det enda som kan vara negativt med det är väl att det kan bli svårare att sova i ljuset. Därför är en ögonmask en smart present! 

De här har dessutom en massa roliga tryck på sig. Hitta den som passar ditt syskon här.

7. Selfiestick

Alla vill väl ta en bra selfie – med en selfiestick som den här blir det ännu enklare. Den är dessutom ganska avancerad!

8. Uppblåsbart badkar

Det här badkaret är uppblåsbart, och tar därför lite plats när den är tom på luft. Pumpa upp det, fyll det med varmt vatten, unna dig en god drink och njut! Här hittar du det under 500 spänn.

Grym present som både du och ditt syskon säkert kan få nytta av i sommar.

9. Namnhalsband

Ge bort ett personligt halsband! Såklart med personens initial på – kolla in dem här. Eller om du vill vara extra rolig kan du ge ett med ditt namn på! För att du är världens bästa syskon.

10. Om hen har svårt att stiga upp på morgonen

Den här klockan rullar iväg så fort den ringer – man måste alltså hinna ifatt den för att stänga av den.

Grymt bra för den som kanske sover lite för länge. Med den här väckarklockan har du inget val.

11. Inför strandhänget

Vem älskar inte lamor? Spana in madrassen här.


12. Gigantisk nalle

Man blir aldrig för gammal för gosedjur. Mysigaste presenten måste vara denna nallebjörn som mäter hela 1 meter. Den blir riktigt fin som present.

13. Prosecco Pong

Vem skulle inte bli glad över den här uppdaterade versionen av beer-pong? Definitivt det festligaste festspelet! Du hittar det här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!