Herrparfymer för 2019.
Satsa på en ny parfym och få alla på fall. Vi vet vart du kan hitta dem billigast.

14 sexiga herrparfymer – här hittar du dem till ett billigt pris

Vi har frågat runt och hittat de sexigaste dofterna för män, som enligt kvinnorna är helt oemotståndliga. Är du singel passa på att unna dig en ny parfym. Eller gör så att din partner inte får nog av dig.


Dofter är så viktiga, och spelar en stor roll när det kommer till attraktion. Vare sig du vill fånga kärleken i ditt liv eller redan har din dröm vid din sida så är doften viktig. 

Vem vill inte dofta gott? Vi har listat de sexigaste dofterna enligt kvinnorna - som garanterat kommer få henne på fall. Vi vet vart du hittar dem till ett riktigt bra pris.

Glöm inte heller att spana in vår rabattkodsajt, där du bland annat hittar rabattkod hos Lyko. Den hittar du här.

1. The Scent från Hugo Boss

Den här kryddiga parfymen är en favorit när det kommer till herrparfym. En doft som håller länge. Här finns den att köpa.

2. CK One från Calvin Klein

Det här är en unisex-parfym, som har legat högt på topplistan riktigt länge. Består bland annat av grönt te och mysk – det är helt enkelt en riktigt fräsch parfym. Här kan du klicka hem den.

3. One Million från Paco Rabanne

Det här är en omåttligt populär parfym! En maskulin doft, som kan attrahera folk omkring dig. Här finns den att köpa.

4. Eros från Versace

Visste du att Eros är den grekiske kärleksguden? Bara det säger en hel del om denna parfym. Enligt Versaces egna beskrivning passar den här passionerade män. Spana in den här.

5. Giorgio Armani Acqua di Gio

Den här parfymen finns i flera olika storlekar, ända upp till 200ml. Parfymen doftar fräscht och blir perfekt för sommaren och solsemestern. Här hittar du den.

6. The One for Men

Namnet säger väl sig självt – det här ÄR parfymen för män. Här kan du köpa den.

7. Invictus Paco Rabanne

Bara flaskan antyder att detta är en riktig vinnarparfym. Toppnoterna består av grapefrukt och blandas sedan med bland annat jasmin – fräscht helt enkelt! Här hittar du den snygga flaskan.

8. Ralph Lauren Polo Red

En fräsch doft som är intensiv men inte för stark. Köp den här.

9. Noir EDP Tom Ford

Modeskaparen Tom Ford har även flera kända dofter, som denna vid namn Noir. Doften håller länge och doftar fräscht maskulint och kryddigt. Du hittar den här.

10. Gucci Guilty Pour Homme

Det här är en förförande doft, med noter av rosépeppar och syrliga frukter. Spana in parfymen här.

11. Spicebomb

Som namnet pekar på, så är det här är klart kryddig doft. Flaskan liknar en handgranat, vilken är en design vi sällan skådat förut. En sexig parfym som tjejerna älskar. Här hittar du den coola flaskan.

12. Zlatan EdT

Den har parfymen kan du nästan inte ha missat! Och visste du att korken har två av Zlatans tatueringar ingraverade? Det här är en sportig och fräsch doft. Du hittar den här.

13. Yves Saint Laurent L'Homme

Den här parfymen lanserades redan 2006, men blivit riktigt populär nu på lite senare år. Innehåller både citrus, kryddiga noter, blommor och träiga ackord som skapar en maskulin men sensuell doft. Klicka hem den här.

14. Le Male

Bara namnet och flaskan antyder att detta är en grym herrparfym. Ingår i den orientaliska doftfamiljen. Här kan du köpa den.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!