Vackra möbler och inredningsdetaljer att klicka hem till nedsatta priser
Vad sägs om en ny, fluffig matta?

10 vackra möbler och inredningsdetaljer vi vill ha just nu

Är du sugen på att göra om lite hemma? Här hittar du några av våra favoriter just nu – från soffbord och sittpuffar till kuddar och fina detaljer.


Här är en lista med 10 vackra inredningsdetaljer och möbler vi drömmer om just nu. De är utvalda från olika butiker men har en sak gemensamt – köper du dem via sajten Refunder får du pengar tillbaka på varje köp du gör. 

Det är gratis att signa upp sig och perfekt för lite dyrare inköp, som möbler!

1. Sittpuff i sammet

Sittpuffar är både snyggt och riktigt praktiskt, att både använda som bord och extra sittplatser. Den här finns i flera fina färger hos Jotex. Köp den via Refunder så får du pengar tillbaka på köpet.

2. Sittpuff med knappar

En annan sittpuff, med snygga klädda knappar! Köp den hos Jotex via Refunder.

3. Fåtölj

Den här fina fåtöljen kan du köpa hos Ellos. Den kostar 1 999 kronor och köper du via Refunder får du återbäring på köpet.

4. Ullmatta

De här mönstrade, svartvita mattorna är riktigt populära. Denna kan du just nu fynda till nedsatt pris hos Jotex via Refunder.

5. Elegant bricka

Den här brickan blir en riktigt snygg inredningsdetalj att ställa till exempel doftljus på. Du hittar även den hos Jotex.

6. Marmorbord

Det här stilrena marmorbord finns i två olika storlekar, det mindre kostar 1 799 kronor och det stora får du för 4 199 kronor. De finns att köpa hos Jotex, och registrerar du dig hos Refunder får du pengar tillbaka på köpet.

7. Kristallkrona

Ge ditt hem en elegant touch med en tjusig kristallkrona! Denna finns hos Ellos och är nedsatt med 25 procent. Köper du den via Refunder får du den ännu billigare.

8. Marmorbord med mässingsben

Hur snyggt är inte detta bord från Jotex? Det kostar 1 899 kronor och köper du det via Refunder får du även återbäring på köpet. Registrera dig gratis här!

9. Viskosmatta

Den här härliga mattan i silkig viskos har vackra färgskiftningar och finns i många olika färger. Den är från Ellos och just nu är den dessutom på rea!

10. Sammetskuddar

De här vackra sammetskuddarna kan du klicka hem i set om tre, och de finns även i fler färgkombinationer. Du hittar dem hos Jotex, och signar du upp dig hos Refunder får du pengar tillbaka när du shoppar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.