Få till det perfekta svallet i sommar – med dessa 8 produkter

Vi har listat 8 produkter att använda för ett starkare och friskare hår i sommar. Det är lätt att håret slits i solen och saltvattnet. Därför har vi spanat in produkterna du inte får missa.


Det är inte alltid lätt att ta hand om sitt hår när sol och vatten sliten på det. Vi har spanat in produkterna som kommer hålla ditt hår starkt i sommar. 

1. Fixa utväxten med denna spray från Loreal

Något som sliter mycket på håret är att ständigt färga utväxten. Därför är denna produkt ett supertips som allt fler har upptäckt. Touch up spray från Loreal är nedsatt 25 procent nu, blir din här för 96 kronor. Finns i många olika färger. 

2. Satsa på en grym olja – Amika

Att använda olja dagligen i håret är viktigt för att få till ett tjockt starkt hår. Denna från Amika är väldigt populär och grym då den stärker håret, minskar frissighet, den passar alla hårtyper samt redcerar klyvna hårtoppar. 

Oljan är nedsatt med 40 procent. Den blir din här nu för 177 kronor.

3. Fashionista Violet Mask

Är du blond är det en bra idé att använda produkter som bleker håret från att bli gult. Detta är en hårmask som både tar bort gula nyanser samt stärker håret från roten. Här blir den nu din för 115 kronor.

4. Satsa på en leave-in produkt

Att investera i en leave-in produkt är en grym idé för ett friskare hår. Med denna får du en shot av fukt samt skyddar håret mot allt det möts av under dagen. Håret får dessutom otrolig glans.

Här finns sprayen som luktar papaya (97 kronor) vilket tar oss till varmare breddgrader. Här finns denna leave-in mouse för 164 kronor, med samma egenskaper. 

5. Shampoo och balsam från Lanza

Att använda bra shampoo och balsam som inte sliter på håret är en grund för ett starkt och friskt hår. Detta från Lanza är otroligt skonsamt och du får båda förpackningarna i stora tuber för 499 kronor här.

6. Olaplex hemma 

Detta är en produkt som du själv använder som hemmabehandling för att underhålla ett friskt och starkt hår. Den arbetar genom att reparera skadat hår, vilket den är först att göra av alla produkter. Här finns denna nedsatt 20 procent.

7. Den perfekta hårmasken

Amika hårmask blir din för 71 kronor här, nedsatt just nu. Det är en intensivt, återuppbyggande hårmask du sätter i håret efter shamponering för att stärka dina hårstrån.

8. Vegetabiliska kapslar för hår, hud och naglar

Detta är kapslar du tar en om dagen för ett starkare hår. Den innehåller bland biotin samt vitamin B5 som båda stärker ditt hår. Här köper du denna med sextio kapslar.

Spana in här för fler produkter för ett starkare och friskare hår. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!