Måndag 20 Sep
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

På jakt efter ny TV? Här är dem bästa under 10 000 kronor

Bra TV-apparater under 10 000 kronor.
Hitta de bästa priserna genom Prisjakt. Foto:

Du kan fynda rejält på vissa TV-apparater då priserna skiljer väldigt mycket från butik till butik. Prisjakt guidar dig till den billigaste.

En TV behöver inte kosta skjortan och det går att fynda rejält. Vi tipsar om 10 TV-apparater genom prisjämförelsesajten Prisjakt som guidar dig till var du hittar det bästa priset. 

1. Samsung 40" 4K UHD Smart TV 

Samsungs 40-tums LED Smart TV passar perfekt för dig som inte vill betala supermycket men ändå vill ha en riktigt bra TV i hemmet. Platt skärm och riktigt skarpa färger. Klicka hem den här för endast

2. 55-tums TV 


Väldigt prisvärd 55-tums TV från Samsung som skiftar väldigt mycket i pris beroende på vilken butik du väljer. Genom Prisjakt ser du vilken butik som är billigast och kan spara tusenlappar på denna modell. 

3. Billig TV från LG 

Det är inte varje dag man hittar en 55-tums TV under 6 000 kronor. Om du är ute efter en stor TV, men till ett billigt pris - utan att tumma på kvalitén så är den här från LG perfekt för dig. För  är den din. 

4. 65-tummare från Philips 


Om du är ute efter en riktig bjässe så är den här 65-tummaren från Philips ett bra val för dig. Och du kan fynda rejält. Det skiljer nämligen flera tusenlappar i butik till butik. Spara tusenlappar genom Prisjakt - just nu kan du få den för .

5. 50-tums TV från Samsung 


För  får du den här 50-tummaren från Samsung som har en otrolig 4K UHD bildkvalitet i kombination med grymt ljud, snygg design och alla smart-TV-funktioner. 

6. LED-TV från Sony 

Här har vi en 55-tums LED-TV från Sony med en riktigt slimmad stil. Den är således väldigt enkelt att anpassa till din inredning. Jämför priserna genom Prisjakt och se var du hittar den billigast

7. Prisvärd 60-tummare från LG 

Ett monster i form av kvalité och storlek. Den här 60-tummaren från LG har tack vare IPS 4K-panelen fylliga färger och stark kontrast oavsett din betraktningsvinkel. Du hittar den här

8. Curved Samsung TV 

Den här 55-tummaren från Samsung har en välvd design som omsluter dig som användare och ger ett rikare djup. Den går loss för .

9. Billig TV från Samsung 

Här har vi en HD LED-TV från Samsung som med sina 32-tum är perfekt att ha i sovrummet eller om du har ett litet mindre vardagsrum. Riktigt snygg och kostar bara .

10. 39-tums TV för 2 690 kronor


Prisvärd LED-TV från Philips med Digital Crystal Clear som ger dig bildkvalitet i HD med hög kontrast samt tydlig ljudåtergivning. Den är 39-tum men kostar bara

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Håller du med?
Tack för din röst!