Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 prylar du behöver för att styra den perfekta studentfesten

Prylarna inför studenten
1 av 1

Spana in denna lista för att maxa sommarens studentfirande!

Shopping | 14/05/2018 17:18

Ska du själv planera din studentfest eller göra det åt någon annan? För att du inte ska missa något, eller helt enkelt bara få till den perfekta studentfesten, har vi spanat in prylarna du inte får missa! Allt från dekoration till spel och ballonger.

Vi har listat prylarna du inte får missa för att få till den ultimata studentfesten. 

1. Designa din studentskylt hos Partykungen

Designa din studentskylt hos Partykungen

Här kan du gå in och designa en personlig studentskylt för 299 kronor. Verkligen så kul och så smidigt, den skickas hem direkt från hemsidan. 

2. Isfacklor maxar stämningen

Isfacklor maxar stämningen

Maxa partystämningen med isfacklor efter middagen som kommer höja varje stämning. Tänk att höja musiken lite och servera desserten med dessa. Här finns 3-pack för 39 kronor.

3. Chokladtryfflar 

Tryfflar

Ställ ut dessa söta askar med chokladtryfflar till kaffet. Både smidig servering samt väldigt festligt. De finns här för 39 kronor.

4. Skriv studentens namn med ballonger

Skriv studentens namn med ballonger

Hur festligt känns det inte att skriva studentens namn med blå bokstäver? Placera över dennes stol eller dessertbordet för maximerade bilder från festen. Här kostar en bokstav 49 kronor.

5. Stor uppblåsbar champagneflaska

Stor uppblåsbar champagneflaska

Blås upp en enorm champagneflaska och häng upp på festen. Vad passar väl bättre med denna när det skålas för studenten. Här finns den för 49 kronor.

6. Hotta upp partytoaletten med belysning

Lampa till toalettstolen

Hur kul att ha ett festligt ljus på toan? Kommer helt klart bli en snackis på festen. Finns i massor att färger och du kan köpa den här för 199 kronor.

7. Shotglas till festen

Shotglas till festen

Vad finns det mer att säga än att detta är de perfekta shotglasen till festen? Här kan du köpa ett 4-pack för 99 kronor.

8. Partyspelet "Jag har aldrig"

Partyspelet

När maten är uppäten är det en perfekt idé att spela spel runt bordet. Spelet "Jag har aldrig" är väldigt populärt och bjuder på många skratt. Enkla frågor ställs, de som har gjort påståendet dricker. Här finns spelet för 99 kronor.

9. Skapa enorma studentbubblor

Skapa enorma studentbubblor

Hur festligt känns det inte att skapa enorma bubblor som flyger över studentmiddagen? Det blir helt klart en minnesvärd kväll. Köp denna roliga pryl här för 199 kronor.

10. Fotoprops för festliga bilder

Fotoprops för festliga bilder


Spana in detta roliga kit med props här att placera ut på bordet för roliga bilder från festen. Eller skapa en fotodel där minnen kan förevigas. 

11. Gigantisk enhörning till trädgården

Vattenspridare i form av enhörning

Tänk vilken partyspridare att placera ut en enorm enhörning i trädgården. Fota vid den eller varför inte spruta lite vatten på gästerna? Här finns denna coola enhörning.

12. Dra igång festen med en partypopper

Dra igång festen med en partypopper

Smäll några partypoppers under festen och känn hur festen drar igång. Så kul att fira den nyblivna studenten med att poppa konfettismällare. Här finns en för 69 kronor.

13. Fånga minnen direkt med en polaroidkamera

Polaroidkamera 300

Dokumentera hela kvällen direkt med en polaroidkamera eller placera ut direkt på borden och låg gästerna gå loss. Här finns den i många olika färger.

14. Drinkroulette för alla gamblers

Drinkroulette till sommarens fest

Snurra och fyll på med olika sorters dryck och spela spelet för maxad stämning. Här blir spelet ditt för 199 kronor.

15. Gör en egen glassbuffé

Gör din egen glassbuffé

Gör egen glass till studentfesten. Lägg in formen i frysen och häll sedan på med valfria ingredienser att sedan rulla till vacker glass. Verkligen så kul och här finns den att köpa för 299 kronor.

16. Ljusslingor när det mörknat

Ljusslingor

Många studentfester hålls utomhus vilket är väldigt härligt. För att det inte ska bli allt för mörkt på kvällen är det perfekt att ha preppat med ljusslingor att hänga upp i partytältet. Finns här i svart och vitt för 299 kronor.

17. Duka för maxad stämning

Dukning till studentfesten

Här hos Partykungen finns allt du behöver för studentdukningen. Det finns allt från girlanger, ballonger, hattar, belysning och så mycket mer som inte får missas!

18. Uppblåsbar palmkyl

Uppblåsbar Palm

Kyl festens drycker i denna härliga palmkylare. Verkligen så festligt att plocka upp en kall dryck ur denna. Här finns den för 299 kronor.

19. Drinkmix för goda smaker

Drinkmix för goda smaker

Köp hem drinkmixar för festliga drycker till festen. Här kan du spana in dessa med äpple och vattenmelon. En drinkmix kostar 29 kronor. 

20. Prosecco pong

Prosecco pong

Spelet till festen för dem som inte älskar öl, men prosecco! Här blir spelet ditt för 149 kronor.

Gå in här för fler prylar som kommer maxa din studentfest. 

Trendar