Prylarna inför studenten
Spana in denna lista för att maxa sommarens studentfirande!

20 prylar du behöver för att styra den perfekta studentfesten

Ska du själv planera din studentfest eller göra det åt någon annan? För att du inte ska missa något, eller helt enkelt bara få till den perfekta studentfesten, har vi spanat in prylarna du inte får missa! Allt från dekoration till spel och ballonger.


Vi har listat prylarna du inte får missa för att få till den ultimata studentfesten

1. Designa din studentskylt hos Partykungen

Här kan du gå in och designa en personlig studentskylt för 299 kronor. Verkligen så kul och så smidigt, den skickas hem direkt från hemsidan. 

2. Isfacklor maxar stämningen

Maxa partystämningen med isfacklor efter middagen som kommer höja varje stämning. Tänk att höja musiken lite och servera desserten med dessa. Här finns 3-pack för 39 kronor.

3. Chokladtryfflar 

Ställ ut dessa söta askar med chokladtryfflar till kaffet. Både smidig servering samt väldigt festligt. De finns här för 39 kronor.

4. Skriv studentens namn med ballonger

Hur festligt känns det inte att skriva studentens namn med blå bokstäver? Placera över dennes stol eller dessertbordet för maximerade bilder från festen. Här kostar en bokstav 49 kronor.

5. Stor uppblåsbar champagneflaska

Blås upp en enorm champagneflaska och häng upp på festen. Vad passar väl bättre med denna när det skålas för studenten. Här finns den för 49 kronor.

6. Hotta upp partytoaletten med belysning

Hur kul att ha ett festligt ljus på toan? Kommer helt klart bli en snackis på festen. Finns i massor att färger och du kan köpa den här för 199 kronor.

7. Shotglas till festen

Vad finns det mer att säga än att detta är de perfekta shotglasen till festen? Här kan du köpa ett 4-pack för 99 kronor.

8. Partyspelet "Jag har aldrig"

När maten är uppäten är det en perfekt idé att spela spel runt bordet. Spelet "Jag har aldrig" är väldigt populärt och bjuder på många skratt. Enkla frågor ställs, de som har gjort påståendet dricker. Här finns spelet för 99 kronor.

9. Skapa enorma studentbubblor

Hur festligt känns det inte att skapa enorma bubblor som flyger över studentmiddagen? Det blir helt klart en minnesvärd kväll. Köp denna roliga pryl här för 199 kronor.

10. Fotoprops för festliga bilder


Spana in detta roliga kit med props här att placera ut på bordet för roliga bilder från festen. Eller skapa en fotodel där minnen kan förevigas. 

11. Gigantisk enhörning till trädgården

Tänk vilken partyspridare att placera ut en enorm enhörning i trädgården. Fota vid den eller varför inte spruta lite vatten på gästerna? Här finns denna coola enhörning.

12. Dra igång festen med en partypopper

Smäll några partypoppers under festen och känn hur festen drar igång. Så kul att fira den nyblivna studenten med att poppa konfettismällare. Här finns en för 69 kronor.

13. Fånga minnen direkt med en polaroidkamera

Dokumentera hela kvällen direkt med en polaroidkamera eller placera ut direkt på borden och låg gästerna gå loss. Här finns den i många olika färger.

14. Drinkroulette för alla gamblers

Snurra och fyll på med olika sorters dryck och spela spelet för maxad stämning. Här blir spelet ditt för 199 kronor.

15. Gör en egen glassbuffé

Gör egen glass till studentfesten. Lägg in formen i frysen och häll sedan på med valfria ingredienser att sedan rulla till vacker glass. Verkligen så kul och här finns den att köpa för 299 kronor.

16. Ljusslingor när det mörknat

Många studentfester hålls utomhus vilket är väldigt härligt. För att det inte ska bli allt för mörkt på kvällen är det perfekt att ha preppat med ljusslingor att hänga upp i partytältet. Finns här i svart och vitt för 299 kronor.

17. Duka för maxad stämning

Här hos Partykungen finns allt du behöver för studentdukningen. Det finns allt från girlanger, ballonger, hattar, belysning och så mycket mer som inte får missas!

18. Uppblåsbar palmkyl

Kyl festens drycker i denna härliga palmkylare. Verkligen så festligt att plocka upp en kall dryck ur denna. Här finns den för 299 kronor.

19. Drinkmix för goda smaker

Köp hem drinkmixar för festliga drycker till festen. Här kan du spana in dessa med äpple och vattenmelon. En drinkmix kostar 29 kronor. 

20. Prosecco pong

Spelet till festen för dem som inte älskar öl, men prosecco! Här blir spelet ditt för 149 kronor.

Gå in här för fler prylar som kommer maxa din studentfest. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.