Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

10 snygga kostymer som är perfekta till studenten

- 14/05/2018, 17:58 -

Det är hög tid att börja spana in kostymer till studenten som endast är en månad bort! Vi har hittat 10 stycken som är både snygga och trendiga. Det finns något för alla smaker.

Studentkostymer 2019

1. Mörkblått från J Lindeberg

Detta är J Lindebergs signaturkostym. Den skräddarsydda och smala passformen är riktigt trendig just nu och vad passar inte bra till studenten om mörkblått? Du hittar den även i grått. Kika närmare på den här.

2. Mörkgrön kostym

Om du vill sticka ut i mängden så kan det vara kul att köra på en färg på kostymen som kanske anses mindre klassisk. Denna kostym i grönt är riktigt snygg och känns lyxig. Matcha tillsammans med en vit stilren t-shirt eller skjorta. Du hittar kavajen här och kostymbyxorna här.

3. Kostym i linne

Linne är ett väldigt behagligt material att bära då den verkligen andas. Detta är perfekt till studenten, speciellt om det blir en varmt dag. Här hittar du snygga kostymer i linne i både mörkblått och ljusblått.


4. Den formella kostymen

Riley

Denna kostym är en formell och klassisk kostym. För att få en mer avslappnad look går det bra att matcha kostymen med en t-shirt. Kika närmre på den här

5. Beiga looken

En ljusare kostym från J Lindeberg som känns somrig och snygg till studentmössan. Här hittar du kostymen.


7. Den klassiska studentkostymen 

Vill du ha en snygg men traditionell kostym? Då är detta din kostym. Spana in den här.


8. Röd kostym

Om du är sugen på att ha en kostym i en roligare färg en svart och mörkblått så vill vi tipsa om denna i rött från Brothers. Matcha med en snygg slips från Eton.


9. Rutigt

Det snyggaste just nu är en kostym med ett diskret rutigt mönster. Denna från Jack & Jones kostar endast 2800 kronor. Du hittar kavajen här och byxorna här.


10. Den klassiska gråa

En grå kostym är kanske inte normalt sett traditionsenligt vid student, men det är ack så snyggt! Du hittar kostymen här. Matcha med en snygg mönstrad slips från Eton.


Om du är förälder och har en dotter som söker studentklänningar kan du spana in våra tips här

Nyheter24