Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Är du en vinälskare? Då borde du verkligen ha dessa prylar

Här är 15 prylar som kommer maxa din vinupplevelse!
1 av 1

Här är 15 prylar som kommer maxa din vinupplevelse!

Shopping | 23/05/2018 16:57

Vi har listat 15 sjukt smarta prylar som maxar din vinupplevelse. Allt från den perfekta kylaren, spelet, smarta glas samt aromer att maxa dina vinkunskaper med.

Här är 15 prylar du inte får missa om du älskar vin!

1. Armbandspluntan

Det perfekta armbandet att bära på sommarens festivaler och fester när du vill ta en liten hutt. Det är dessutom ett snyggt armband som finns i både silver och roséguld. Här blir det ditt för 199 kronor.

2. Glas direkt till flaskan

vinglas

Perfekt sätt att servera vinet i på middagen, genom glaset. Eller placera det i flaskan och drick direkt ur, definitionen av "ett glas vin" är inte lika självklar. Här blir detta smarta glas ditt för 59 kronor.

3. Spelet "Vad kan du om vin"

Spelet

Perfekt partyspel om du vill lära dig mer om vin, eller briljera med dina kunskaper. Det innehåller 240 frågor om vin och perfekt för alla som är 18+. Här köper du spelet för 149 kronor.

4. Vindofts-kit för rött vin

Vindofts-kit för rött vin


Utveckla ditt doftsinne genom att dofta på dessa olika aromer och bli bäst i gänget på att känna igen viner. Den innehåller tolv dofter av essenser från klassiska viner. Här blir kitet ditt!

5. Boll som kyler vinet

Boll som kyler vinet

Vi vet alla hur tråkigt det är när vinet inte är nedkylt när det ska drickas. Därför finns dessa smarta vinkylare i form av bollar du klämmer fast och kyler vinet. Här köper du 2-pack för 69 kronor.

6. Vintillbehörskit

Vintillbehörskit

Detta kit innehåller korkskruv, vinflaskskrage, folieskärare samt flaskpropp. Perfekt för dig som vill öppna med stil, eller som vill ge bort i present till en vinälskare. Här blir kitet ditt för 149 kronor.

7. Partyspelet för vinprovning

Partyspelet för vinprovning

Ett till spel vi inte kan låta bli att tipsa om är detta partyspel för vinprovning som du kan spana in här för 199 kronor. Perfekt för den vinintresserade. 

8. Blinkande vinglas

Blinkande vinglas

Servera dina gäster vin i blinkande vinglas som syns när det börjar mörkna. Sådan partyhöjare och här finns de att köpa för 69 kronor.

9. Vinställ

Vinställ

Perfekt sätt att servera vin på utan att ständigt fylla på tomma glas. Placera en påse med vin i och låt gästerna servera sig. Här finns denna coola tunna för 499 kronor.

10. Testa vin i denna vinprovarkopp

Testa vin i denna vinprovarkopp

Perfekt kopp att testa vin i om du är på vinprovningar eller mässor. Eller helt enkelt bara älskar att testa vin. Klä kedjan runt halsen eller i fickan. Bucklorna framhäver smaker. Här finns koppen för 179 kronor.

11. Presentpåsar

Här blir påsarna dina för 69 kronor.

Perfekta påsar att placera viner att ge bort i. Här blir påsarna dina för 69 kronor.

12. Upp och nedvänt vinglas

uppned vinglas

Spana in detta upp och nedvända vinglas och chocka alla på festen. Här blir glaset ditt för 199 kronor.

13. Vinhällare och ställ i koppar

Vinhällare och ställ i koppar

Så fint vinställ samt vinhällare i koppar. Alltid redo att servera vin och en fin inredningsdetalj. Här finns detta ställ för 299 kronor.

14. Kyl dina viner

Vinkylare


Håll festens viner kylda hela kvällen i en snygg vinkylare. Den till vänster finns här för 299 kronor och kylaren till höger i rostfritt stil blir din här för 199 kronor.

15. Vindryckesdispenser

Vindispenser

Denna produkt är väldigt populär. Det är en dispenser eller tappkran, du för in i flaskan för att kunna tappa upp vinet utan att få in luft varje gång. Här finns denna sjukt smarta pryl.

Här kan du spana in fler spännande produkter för alla vinälskare.

Trendar