Tjej som får rosa paket, ölglas, popcorn, vattenballonger och sällskapsspel. 22 presenttips att ge till personen som redan har allt!
På jakt efter den perfekta presenten till personen som har allt. Stå ut ur mängden, satsa på en riktigt rolig present – personen kommer garanterat bli glad!

22 perfekta presenter – till personen som redan har allt

Vissa människor är helt enkelt väldigt svåra att köpa presenter till. Du kanske känner igen dig? Antingen önskar de sig inte något eller så verkar de redan ha allt. Vi listar tips på presenter du kan köpa till dem!



Tryck på en knapp i botten av detta colaglas så börjar det blinka.För om vi ska vara ärliga är det ju ingen som redan har allt. Vi slår vad om att det inte är någon som har allt i den här listan. Just därför är det de perfekta presenterna att ge bort. Om inte annat framkallar de helt säkert en del skratt!

1. Ring light

Den här ring lighten livar upp i höstmörkret, speciellt om man ska ta bilder eller filma under vinterhalvåret. Du hittar den här.


3. Huvudmassör

Känner du också någon som alltid vill bli kliad? Då är den här huvudmassören perfekt! Den ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Du hittar den här!

4. Till chipsälskaren

Här kan du förvara både chips och dipp i samma skål.Här finns den!

5. Snug rug

Har du en kompis som är lite frusen av sig? Då är det här en perfekt present – en filt med ärmar så att du kan använda händerna samtidigt som du har filten på dig. Här finns den!

6. "Magiska" vattenballonger

Det är ju sjukt kul med vattenkrig! Dessa magiska vattenballonger ger dig övertaget. Perfekt för sommaren! Här finns dem!


7. Blinkande colaglas

Tryck på en knapp i botten av detta colaglas så börjar det blinka.

10. Munkkudde

Till den lekfulla personen som alltid är lite "extra"! Den här mumsiga kudden är perfekt för den som älskar fika! Den finns även som chokladmunk.

11. Supergullig stressboll

Squishys är supergulliga stressbollar att klämma på, som finns i många olika former. Vissa doftar dessutom riktigt gott! En perfekt present till din stressade kompis.

12. Vuxenpoäng - hur vuxen är du?

Med det här roliga spelet kan du kolla hur vuxen du egentligen är. Bara att säga "jag önskar mig nog ingenting i år" ger ju en del vuxenpoäng. Du hittar spelet här.

13. Det sjuka spelet som är sjukt roligt

Det kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här.

14. Minikyl för den som älskar läsk

Kanske världens minsta minikyl! Med här smarta lilla kylen har du alltid en kyld dryck nära till hands. Ställ den på skrivbordet och koppla in med USB. Du hittar den här.

15. Ingenting i present

Den här presenten är verkligen till den som redan har allt. 

16. Fifty Shades of Play

En riktigt bra present till din pojkvän/flickvän/KK, som du dessutom får njuta av själv. Det här är spelet baserat på Fifty Shades of Grey. Kort i fem olika nivåer – från oskuldsfulla vita till de absolut inte oskuldsfulla svarta. 


17. Retrogodis

För godisälskaren som känner sig nostalgisk! Överraska godisälskaren med härligt retrogodis i form av banana skids, nöt-crème eller hockeypulver. 


18. Vietnamesisk stråhatt

Om du vill köpa något som personen med allra största sannolik redan inte äger så är det en vietnamesisk stråhatt du ska investera i

19. För den som gillar att baka

Många har bakning som ett intresse, och förgyller köket med goda bakverk då och då. Men hur jobbigt är det inte att fördela smeten rätt och jämnt? Med den här smetdispensern kan du enkelt fördela den, utan spill och klet. 

20. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa!  Spana in det här!


21. Festligt värre med beer-pong

Förhöj festligheterna med det här beer pong bordet. Spana in det här!


22. Cocktail set

Har du en vän som ofta agerar bartender på fest? Skapa riktigt goda och somriga drinkar med detta Cocktail set. Du hittar det här.

Läs även: 99 sjuka prylar som maxar sommaren

16 presenter till flickvännen – som visar hur speciell hon är

Present till flickvännen: Det här kommer hon älska att få!

19 presenter din pojkvän kommer älska att få

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.