Söndag 23 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

17 saker du måste skriva upp på din önskelista – till julafton

Minikyl, ljusbox och shaker
Hur soft med en minikyl hemma bredvid sängen?. Foto:

När det kommer till önskelistor är det aldrig fel att vara ute i god tid. Här är 17 saker vi gärna hade skrivit upp på våra listor.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

1. Minikyl

Hur soft med en egen liten kyl att ha hemma i sovrummet eller vid skrivbordet? Finns även möjlighet att koppla in den i bilens cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar.Här kan du hitta den.

2. Chokladfontän

Om du älskar choklad ska du självklart önska dig en egen chokladfontän! Här hittar du den

3. En spaupplevelse

Tänk att åka bort en natt och koppla av på spa – hur skönt vore det inte. Här kan du boka ett spapaketför 2 inklusive 3-rättersmiddag på Sätra Brunn - just nu nedsatt med 32 procent.

4. Ljusbox

Den här ljusboxen där du kan skriva vad du vill blir en väldigt fin inredningsdetalj.Den kostar endast 99 kronor här.

5. Sushi-bazooka

Om du gillar sushi måste du testa att göra egen. Det blir mycket enklare med det här smarta redskapet! Perfekt att önska sig för sushi-älskaren. Du hittar det här.

6. Värmetofflor

Om du är frusen om fötterna måste du ha dessa värmetofflor. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

7. Monogamy

Önska dig det här heta spelet av din älskling! Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

8. Pannband med hörlurar

Det är många som sover med hörlurar – och hur jobbigt är det inte när sladden trasslar och typ stryper en? 

Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – perfekt om du sover med nån som snarkar!

9. En massage

Om du känner dig lite stressad är en avkopplande massage en perfekt sak att önska sig. Just nu kan du boka en massage till nedsatt pris - spana in alla erbjudanden här.

10. Snygga champagneglas

Dessa fina champagneglas har rosé/kopparpläterad stjälk och fot.Du kan klicka hem dem här från Nordic Nest.

11. Powerbank

Hur glad blir man inte av den här söta powerbanken i form av en enhörning? Den kostar 149 kronor här.

12. Digital fotoram

Med den här digitala fotoramen kan du enkelt dela stunder med dina nära och kära genom att skicka bilder från din smartphone direkt till ramen. Perfekt present! Du hittar den här.

13. Slushmaskin

Nu kan du få en egen slushmaskin i ditt hem - i snygg retrodesign också. Gör goda slushies eller bjud på drinkar i slushform på nästa fest. Sa någon daiquiris? Klicka hem den här.

14. Shaker

Med den här snygga shakern kommer du kunna blanda riktigt proffsiga drinkar. Dessutom blir den en riktig snygg dekoration i köket eller på drinkvagnen! Här hittar du den.

15. Glassformar

Gör de snyggaste glassarna i dessa formar som ser ut som vinglas. Välj om glassen ska innehålla alkohol eller inte, och servera till dina gäster. Här hittar du dem.

16. Sjukt kul sällskapsspel

Ett roligt sällskapsspel är ju alltid trevligt. Klicka hem det här.

17. Rullande väckarklocka

Om du har lätt att försova dig måste du önska dig den här väckarklockan! Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.