Söndag 28 Nov
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 perfekta julklappar till matälskaren – under 500 kronor

Flambera. Kock skär grönsaker.
En proffsig kockkniv eller varför inte en mandolin? Vi har samlat de 15 hetaste julklapparna för matälskaren!. Foto:

Vi har samlat de 15 bästa julklapparna som garanterat kommer att uppskattas! Allt ifrån en mandolin till en kraftfull pepparkvarn.

Alla känner vi någon som hellre står i köket än att titta på Kalle Anka på julafton. Därför har vi samlat den ultimata listan med julklappar för den som älskar att laga mat. Det bästa är att allt kostar under 500 kronor!

1. Populära kockkniven från Fiskars

Alla äkta matälskare kräver såklart en riktigt bra kniv. Denna kniv ligger i topplistan bland många gourmander och går att fynda här för endast  !

2. Proffsig knivslip

En bra knivslip är nästan obligatoriskt för den som gillar att stå mycket i köket. Vad ska du med en bra kniv till om du inte har en bra knivslip? Denna finns till nedsatt pris här.

3. Bästa hushållsmixern

OBH Nordica Smoothie Twister, också känd som den bästa mixern för smoothies. Helt enkelt ett riktigt kap för den som vill ha en stark mixer, finns i flera olika färger och kan fyndas till nedsatt pris här.

4. Proffsig mandolin

Strimla lök, skär gurka eller vadsomhelst i millimeter tunna skivor. Denna mandolin är sylvass och hittas här för endast !

5. Stekpanna från välkända Fiskars

Denna gjutjärnspanna tål upp till 280 °C i ugnen och har en beläggning av porslinsemalj som skyddar mot rost - hur bra? Hittas här för endast 

6. Livsnödvändig pizzaslicer

En pizzaslicer förtjänar alla. Hur bra är det inte att bara kunna slica upp din favoritpizza utan krångligheter när pizzasuget väl slår in? Hittas här till nedsatt pris!

7.  2-pack ölglas från Iittala

Alla som har stått i köket en hel dag vet hur gott det kan smaka med en kall öl efteråt, eller varför inte under tiden? Dessa ölglas från Iittala är ett glasklart kap och kan fyndas här för endast 

8. Peaugot Paris pepparkvarn

En kraftfull och snygg pepparkvarn är garanterat en uppskattad julklapp. Denna pepparkvarn från Peaugot Paris är inte bara en snygg inredningsdetalj - den är kraftfull också! Finns att fynda här.

9. Digital köksvåg

En digital köksvåg är absolut något som alla matälskare borde ha i sitt kök. Denna digitala köksvåg kommer från Menuett och finns i flera härliga färger för endast  här!

10. Smidig äggkokare

Konsten att få till det perfekt kokta ägget kan kännas så svårt men är så viktigt. Koka upp till sju ägg samtidigt och få till perfekta ägg med denna! 

11. Populär fritös

Få till krispiga och perfekta pommes, eller testa på att fritera blomkål eller varför inte göra egna Pimentos De Padrón som på restaurang? Denna fritös kan fyndas billigaste här.

12. Proffsigt rivjärn

Detta rivjärn toppar listorna just nu och är absolut en bra investering till det proffsiga köket. Få till perfekta och supertunna citroncestet eller lyxigt riven parmesan. Detta rivjärn finns i fler färger och hittas för endast  här!

13. Vakuumförpackare


En vakuumförpackare är ett smidigt och hygieniskt sätt att paketera matvaror för att ge längre hållbarhet. Perfekt till den illaluktande löken eller för att marinera kött! Fyndas här för endast .

14. Populär juicepress

En juicepress är ett perfekt komplement i det proffsiga köket. Denna kommer från OBH Nordica och finns att köpa billigast här.

15. Superproffsig grönsakskniv

En grönsakskniv som även stjärnkockarna använder. Vem vill inte ha en proffsig kniv? Denna kommer från Satake Houcho och kan hittas här för endast .

Kolla in fler heta deals för matälskaren här!