Här är de populäraste och bästa trådlösa högtalarna just nu
Nu har de smarta högtalarna gjort entré, som Apples HomePod.

Här är högtalarna som toppar listorna – och var du hittar dem billigast

Är du på jakt efter en ny högtalare? Här listar vi de trådlösa högtalare som är populärast just nu.


Vi har tagit en titt på de mest populära högtalarna enligt svenska folket. Här har vi listat var du hittar dem till bäst pris med hjälp av prisjämförelsesajten Prisjakt. 

1. JBL Xtreme

Den här trådlösa högtalaren har fått grymma recensioner och toppar även Prisjakts lista. Den har kraftfullt ljud och är dessutom tålig och stänksäker vilket gör den perfekt att ta med på stranden eller till parken i sommar. Du hittar den för  hos Prisjakt.

2. Google Home

Vill du ha det senaste ska du självklart ha denna röstassistent från Google. Med denna kan du styra bland annat Spotify, Netflix och andra verktyg, samt ställa frågor – som ditt egna lilla Google. Den går att hitta för  här.

3. Google Home Mini

Googles röstassistent finns också i en mindre version. Denna kan du klicka hem för bara !

4. Harman Kardon Onyx

Den här högtalaren från Harman Kardon är riktigt populär. Så här lyder en användarrecension på Prisjakt:
"Fin kvalité och design på produkten. Riktigt bra ljud. Klar och fin ljudbild med bra kick i basen."

Här kan du köpa högtalaren som kostar .

5. JBL Flip 4

Denna högtalare från JBL finns i massa härliga färger och är lätt att bära med sig. Perfekt för sommarfesterna! Du hittar den billigast här – för .

6. Sonos Play:1

Den här högtalaren från Sonos som fått toppbetyg har wi-fi och du styr den enkelt genom en app i mobilen. Vill du ha flera högtalare, till exempel i olika rum, kan du koppla ihop dem och spela samma musik i alla. Högtalaren kostar  och du hittar den här.

7. Marshall Acton

Marshall gör grymt snygga högtalare med en vintage, rock'n'roll-känsla. Den här modellen heter Acton och kostar . Fler modeller kan du se här.

8. JBL Clip 2

Ännu en högtalare från JBL som är riktigt populär. Tack vare karbinhaken kan du kroka fast den till exempel i väskan och ha med den överallt. Den går dessutom att sänka ner i vatten! Köp den här för .

9. Apple HomePod

Apples smarta Siri-högtalare har prisats för sin ljudkvalitet. Macworld skriver i sin recension att "Det är svårt att tro att det är möjligt att få till ett så fylligt, maffigt, dynamiskt och detaljerat ljud ur en så liten högtalare.Högtalaren kostar här.

10. Ultimate Ears UE Wonderboom

Den här snygga och smidiga lilla högtalaren har 10 timmars batteritid och förvånansvärt stort ljud för sin storlek. Du hittar bästa priset här – .

Här hittar du ännu fler av de populäraste högtalarna.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!