Tjej i blått med parfym, flaskor.
Hitta sommarens populäraste dofter!

Här är 10 damparfymer som toppar listorna 2020

På jakt efter en bra parfym? Kanske är det någon av dessa damparfymer du letar efter. De finns på topplistorna och är verkligen somriga. Chloés nya doft eller kanske den från Versace? Spana in denna lista.


Här är våra damparfymer som vi älskar. 

1. Lancome La Vie Est Belle

Detta är en parfym med koncentrerad lyx som består av nästan 50 procent råmaterial. Med noter som vanilj, päron, tonkabönor som ger en härlig twist. Även lite jasmine och här finns parfymen till bra pris.

2. Clean warm cotton

Clean har sedan de först kom till butik varit väldigt populära och denna Warm cotton har länge toppat listorna. Här finns den just nu med 15 procent rabatt. Fräsch doft av nytvättat, dröm eller vad?

3. Ariana Grande 

Denna parfym hittar du till ett bra pris här. Detta är en varm, passionerad doft som inte lämnar någon oberörd. Läckert ungdomlig och en av sommarens hetaste dofter.

4. Si Georgio Armani

Ännu en het doft att bära på sommarens alla festligheter. Här blir den din till ett bra pris.

5. Black Opium Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurents nya doft Black Opium är deras senaste parfym och toppar listorna. Här finns den att köpa. Dofter av svart kaffe Jasmin Apelsin Vanilj och Cederträ.

6. Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs har släppt en ny doft Daisy som är en favorit i sommar. Inte så konstigt då den är frisk, fruktig och blommig. Vem vill inte dofta så en sommardag? Här finns den med 15 procent rabatt.

7. Versace Bright Crystal 

Bright Crystal är en av Versaces mest populära dofter. Här kan du köpa den för ett grymt pris. En sensuell frisk doft för den självsäkra kvinnan. 

8. Hugo Boss The Scent For Her

Oemotståndlig dragningskraft. Elegant och förförisk doft som fångar uppmärksamheten. Köp denna parfym här.

9. Escada Sorbetto rosso

Escadas nya doft Sorbetto rosso är en somrig bris med friska fruktiga inslag. Här finns den till ett bra pris och är en stor favorit sommaren 2018. 

10. Chloé Nomade

Chloés nya doft heter Nomade och är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en "boyish" twist. Här blir den din med 15 procent rabatt.

Gå in här för fler av de mest populära damparfymerna!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!