Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Tar du dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn?

- 18/06/2018, 16:05

Har du några kronor över borde du spana in den här listan med 17 roliga prylar. Alla kostar under 500 kronor!

Grymma saker vi vill ha under 500 kronor

Klarar du utmaningen? 

1. Uppblåsbar palmkyl

Palmträdskyl

Vad är egentligen en sommarfest utan en uppblåsbar palmkyl? Den kostar 199 kronor här.

2. Hätta till katt

Mössa till katten

Den här lilla söta mössan måste du ju nästan köpa till din katt. Du hittar den här.

3. Cocktailset

Cocktailset

Här har du allt som behövs för att blanda riktigt proffsiga drinkar, inklusive en bok med 100 drinkrecept. Setet kostar 249 kronor.

4. Squishy

Squishy

En squishy är en stressboll i väldigt gullig form. Här är till exempel en enhörning och en sovande katt. De luktar dessutom supergott!

5. Ljusslinga

Ljusslinga

En ljusslinga är perfekt för att fixa mys- eller feststämning på balkongen eller i trädgården. Denna ljusslinga kostar 299 kronor här.

6. Sushi bazooka

Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

7. Strandhandduk

Pizza och munk handduk

Klart man vill ligga på stranden i sommar på en av de här mumsiga handdukarna. Du hittar munken här och pizzan här.

8. Superstort vinglas

XL Vinglas

Med det här stora glaset behöver du inte fylla på så ofta – det rymmer nämligen en hel flaska! Glaset kostar 99 kronor här.

9. "Iskuber" av stål

Stålkuber

De här stålkuberna kyler ner din dryck snabbt och späder inte ut den som vanliga iskuber. Köp sex stycken för 199 kronor här.

10. Sifferballonger

Sifferballong

Ska du ordna fest är ju dessa ballonger i silver respektive guld en klassiker. De finns även med bokstäver – så att du kan hitta något som passar oavsett vad det är för fest. 

11. Roliga drinkunderlägg

Drinkunderlägg

De här drinkunderläggen skyddar inte bara ditt bord, de blir också ett riktigt roligt inslag på festen! Köp underläggen här för 99 kronor.

12. Twist pong

Twist pong

En twist på klassisk beerpong! När bollen hamnar i din mugg ska du snurra pilen och göra det som står – det kan vara allt ifrån att byta muggar med motspelaren till att dricka dubbelt eller göra ett trick. Spelet finns att köpa här.

13. Ett spel för dig och din partner

Älskling frågespel

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.

14. Sandfri matta

Sandfri handduk

Den här smarta handduken har små hål som gör att sanden rinner igenom – du slipper alltså sitta i en massa sand. Här kan du klicka hem handduken, som finns i flera olika färger.

15. Jell-O

Jell-O

Amerikanska desserten Jell-O är god att äta som den är men den går också att använda för att göra de populära jello-shotsen. Här hittar du Jell-O med citronsmak och här med jordgubb/banan.

16. Cards against humanity

Cards against humanity spel

Det här sjukt roliga partyspelet går ut på att en spelare varje runda ställer en fråga där ett eller två ord saknas. Övriga spelare har kort med enstaka ord som de ska fylla i den ofullständiga meningen i, för att skapa ett så roligt resultat som möjligt. Läs mer och köp spelet här.

17. Vädervarnare

Vädervarnare

Vädervarnaren är ett redskap som använts på fartyg för att förutspå vädret ända sedan 1750-talet. Blir kristallerna synliga kan fuktigt och dimmigt väder förväntas, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg. Vädervarnaren kan du köpa här för 199 kronor.

Nyheter24