Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 heta saker som garanterat höjer stämningen i sängen

Heta saker till dig och din partner
1 av 1

Sommarmys!

Shopping | 20/06/2018 17:10

Här är prylarna som garanterat komma höja stämningen för dig och din partner. Du hittar allt från sexiga förspels-lekar till spännande sexleksaker.

Perfekt för regniga dagar inomhus, i sängen... Eller någon helt annanstans!

1. Sexigt spel

Monogamy spel

Det här spelet innehåller 400 heta utmaningar för dig och din partner, som definitivt kommer att höja stämningen. Läs mer och köp spelet här.

2. Variera förspelet

Förspelsutmaning

Kör ni alltid samma moves när det kommer till förspelet? Då är det här spelet perfekt! Det innehåller över hundra förspelsutmaningar som garanterat kommer ge nytt liv till förspelet. Du hittar det här för bara 29 kronor.

3. Massageolja

Massagegel

Finns det något bättre än att få en skön massage? Allra helst av din älskling såklart. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, när massagestunden hettar till lite extra. 

4. Godisunderkläder

Godisunderkläder

Överraska din partner med dessa underkläder – helt gjorda av godis. Du hittar dem här.

5. "Clone-A-Willy"Clone-a-willyVarför köpa en vanlig, trist dildo när du kan göra din alldeles egna? I detta kit får du allt som behövs för att göra en perfekt avgjutning av din egen eller din pojkväns snopp. Köp det för 299 kronor här.

6. Bedroom Battle

Bedroom battle spel

Det här är ett riktigt strategiskt spel, där ni tävlar om att vinna sexiga utmaningar och tjänster. Spelar du dina stridskort rätt vinner du belöningskort, och spelet avslutas med att vinnaren får välja en extra het utmaning. Här kan du läsa mer och köpa spelet.

7.  Självlysande dildo

Självlysande dildo

Spexa till det med en dildo som lyser i mörkret! Du hittar den här.

8. Oralsexgodis

Godis för oralsex

Det här godiset poppar och sprakar i munnen och ger en ny twist på oralsexet! Det finns i tre goda smaker och en påse kostar 29 kronor.

9. Stimulerande gel

Oh yes stimulerande gel

Den här härliga gelen förhöjer kvinnans njutning och känslighet och har fått väldigt bra recensioner. Du kan klicka hem den här för 149 kronor.

10. Handbojor

Handbojor

Testa något nytt i sovrummet med dessa handbojor. De finns att köpa här.

11. Lick-it

Lick it

Denna flaska ger en ny dimension till oralsexet – du kan välja på choklad eller jordgubbssmak. Köp den här.

12. Kåtpiller

Kåtpiller

Ja, vi kan inte lova att du verkligen blir kåt av dessa godisar, men de har i alla fall en god lakritssmak. Om inte annat blir det en rolig present!

13. Strippstång

Har du alltid velat ha en egen strippstång där hemma? Nu kan drömmen bli sann, och du kan ge din älskling en riktig show. Här kan du köpa strippstången.

Trendar