Heta hudvårdstrender och grymma produkter
Syror och glow!

Hetaste hudvårdstrenderna – 21 grymma produkter alla älskar just nu

Hudvård är hetare än någonsin och alla vill ha den senaste hypade produkten. Vi har listat några av favoritprodukterna just nu – och var du kan klicka hem dem billigast.


Vi har spanat in fem hudvårdstrender med tillhörande produkter. De bästa priserna på produkterna hittar du via länkarna till prisjämförelsesajten Prisjakt. 

SYROR

BHA, AHA och så vidare, det finns många olika syror och vi älskar dem alla. 

1. Paula's Choice exfoliering

Den här populära exfolieringen med BHA-syra exfolierar både ytan på huden och inuti porerna, vilket gör den väldigt effektiv. Riktigt bra mot acne, pormaskar och stora porer! En liten flaska hittar du här för .

2. P50 Lotion från Biologique Recherche

Denna kultprodukt har hyllats av både kändisar och makeup-artister. Det är en toner som innehåller fruktsyror som BHA, AHA och PHA samt vinäger som exfolierar. Den fungerar både antibakteriellt mot akne och jämnar ut hudtonen. Köp den här från .

3. Peeling från The Ordinary

Hypade märket The Ordinary har äntligen kommit till Sverige, med bland annat denna 10-procentiga mjölksyrapeeling. Den exfolierar skonsamt och innehåller tasmansk peppar som motverkar inflammation. Peelingen hittar du hos Prisjakt för .

4. Ekologisk papayapeeling

Denna ekologiska emzympeeling från svenska Maria Åkerberg innehåller papayaextrakt som motverkar tilltäpptheter och pormaskar. Passar bra för känslig hy! Peelingen kan du klicka hem här för .

5. Pixi Glow Tonic

Den här superhyllade tonern är det nog inte många som missat, då den är många kändisars favorit.

Den har en peelande effekt som gör huden strålande, samtidigt som aloe vera lugnar och mjukgör. Här hittar du bäst pris på tonern.

GRYMT GLOW

Det perfekta naturliga glowet är vad vi alla strävar efter! Här är produkterna som hjälper dig.

6. Glow Boost Essence från Lumene

Detta serum innehåller massor av c-vitamin som ger fantastisk lyster till huden. Det innehåller även hyaluronsyra – en molekyl som kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt. Serumet kan du köpa här för endast .

7. Vespera Bionic Serum från Exuviance

Det här populära serumet från Exuviance är rikt på vitaminer och är en riktig fuktbomb som ger lyster. Dessutom skyddar det hyn mot fria radikaler och miljöpåverkan. Serumet hittar du till bäst pris här – .

8. Instant Glow Beauty Serum från LumeneVill du ha lyster är det här produkten för dig. Serumet från Lumene innehåller bland annat nordiskt källvatten och ljusreflekterande pigment. Perfekt att använda under makeupen! Här hittar du det för .

9. 24K guldkräm från Peter Thomas Roth

Den här skimrande krämen är både vårdande och ger en fantastisk strålande hy tack vare äkta guldpigment samt ljusreflekterande teknik. Använd den över hela ansiktet eller som highlighter! Den kostar här.

MASKER

Sheet masks, bubbelmasker, nattmasker... Vi älskar att maska! Denna trend har kommit för att stanna. 

10. Pore Bubble Cleansing Mask

Den här djuprengörande bubbelmasken är en sheet mask som skapar ett slags skum över hela ansiktet. 

Detta skum består av kolsyrebubblor som gör rengöringen extra effektiv och huden känns ren, uppfriskad och detoxad. Här kan du köpa masken för .

11. Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Den här masken innehåller aktivt kol. Det låter kanske konstigt att ha på huden, men det kolet gör är att fungera som en "magnet" som drar åt sig orenheter och smuts. 

Masken hjälper dessutom till att reparera hyn och förhindra aknerelaterade utslag. Här hittar du den för .

12. Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask

Den här masken har fått superrecensioner och den är verkligen bra. Den har en snäll exfoliering som tar bort döda hudceller och ger huden massa ny lyster. Precis vad man behöver när man känner sig lite glåmig! Här hittar du den för .

13. Fuktighetsgivande sheet mask

Denna sheet mask är formad som ett nät vilket underlättar för de aktiva ämnena att ta sig ner i hyn. En riktig fuktbomb som innehåller hyaluronsyra och grönt te. Klicka hem den här för .

14. Mops-mask från Holika Holika

De flesta sheet masks ser man bara obehaglig ut i, men i den här blir man ju faktiskt söt! Den är nämligen i form av en mops, och den hjälper med att släta ut små linjer och för att ge huden lyster. Finns också med kattmotiv! Här köper du masken för .

15. Filorga Time-filler sheet mask

Om du vill ha en mask som verkligen "plumpar" huden och tar bort linjer är det denna grymt återfuktande sheet mask från Filorga du ska ha. Du hittar den här för .

BRUN-UTAN-SOL

Ju mer vi lär oss om solens faror, desto trendigare blir det att strunta i att ligga och pressa och istället satsa på en snygg konstgjord bränna. 

16. Cocoa Brown 1 Hour Tan

Den populäraste BUS:en just nu, som vunnit många utmärkelser. Den ger ett jämnt och fint resultat och du väljer hur djup du vill att brännan ska vara genom hur lång tid du låter den sitta innan du duschar av den. Köp den här för .

17. Saint Tropez mousse

Denna kultprodukt behöver nog ingen närmare förklaring. Jämn bränna utan den typiska BUS-doften!Det billigaste priset på den hittar du här – .

18. Clarins BUS för ansiktet

Dessa brun-utan-sol-droppar blandar du med din dagkräm för en naturlig, gradvis solkysst look. Klicka hem den här för

BÖRJA INIFRÅN

Att skönhet kommer inifrån har fått en ny innebörd. Vi ser mer och mer av kosttillskott som ska gynna framförallt tarmen, och i förlängningen även ge oss strålande hy.

19. Kollagenpulver

70 procent av huden består av kollagen, och extra tillskott av kollagen kan förbättra hudens fasthet och struktur och motverka ålderstecken. Blanda pulvret till exempel i en smoothie. Du hittar det här för .

20. Probiotika

Det pratas mer och mer om tarmhälsan, och att den har stor inverkan på hur vi mår. Samma sak gäller för hur vår hud mår. Detta tillskott med probiotika, nyttiga bakterier, kostar  här.

21. Superbooster

Att starta morgonen med en grön smoothie är ett enkelt sätt att boosta både kroppen och huden. Detta pulver innehåller en mix av olika alger, gräs, grönsaker och superfrukter. Det finns att klicka hem här för .


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.