Underlätta din vardag med prylar
Prylarna du kommer älska – om du är riktigt lat

Vi har listat 23 perfekta prylar för den som är riktigt lat

Är du eller känner du någon, som är riktigt lat? Då har vi listat prylarna som kommer göra livet ännu härligare.


15 prylar som kommer göra livet ännu härligare – särskilt om du är riktigt lat. 

1. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor.

2. Pizzasax 

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt. Perfekt för den late som inte pallar skära upp med kniv innan. 

3. Minidammsugare

Här finns denna minidammsugare som du smidigt kan städa upp skrivbordet med utan att du ens behöver resa dig. Du kan även städa bilen och hemmets mindre skrymslen utan att ens resa dig. Här finns den för 149 kronor.

4. Läsglasögon för den lata

Använd dessa glasögon för att läsa liggande - utan att behöva luta huvudet. Den lata persons ultimata tillbehör! Här finns dessa för 199 kronor. 

5.  Kylbrunn

Perfekta grejen för sommaren – den här kylbrunnen kan hålla upp till 24 burkar eller små flaskor kalla, samt en  vinflaska! Du hittar den här. Perfekt för dig som inte orkar gå in och hämta en öl. 

6. Mopptofflor

Är du riktigt lat och inte riktigt orkar städa där hemma är detta de perfekta tofflorna för dig. Trä på och gå runt hemma, samtidigt som golven blir städade. Här finns tofflorna för 99 kronor.

7. Gosig kudde

Är du för lat för att dejta och hitta någon att gosa med, köp istället en kudde. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.

8. Ringklocka

Är du en latmask och ligger i soffan men är sugen på något gott att äta? Ring på någon i hemmet som kan hämta det till dig. Här finns denna klocka för 49 kronor.

9. Vinglas till flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. Hur smart? Här finns glaset för 199 kronor.

10. Smetdispenser

Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här. Perfekt att minska disk och kladd med. 

11. Kåtpiller

Är du för lat för förspel? Då är det bara att äta ett litet piller och köra pang på, Du hittar kåtpillren här.

12. Burkkrossare

Har du burkar du inte kan eller pallar panta? Spara på utrymme och därmed turer till återvinningscentralen med denna burkkross. Den finns att köpa här för 149 kronor.

13. Mysfilt

Är du en latis som inte orkar hålla filten runt dig, eller pallar inte hämta en extra tröja. Klä på dg en sug rug som sitter perfekt hela dagen och kvällen. Hur mysigt? Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

14. Sushi bazooka

Att göra egen sushi kan vara lite svårt och pilligt, men med det här verktyget blir det hur enkelt som helst och du behöver inte stå i köket hela dagen, om du är en latmask. Klicka hem en sushi-bazooka här.

15. Frysbart glas

Med det här smarta glaset håller sig drycken kall upp till tre timmar! Klicka hem det här. Så behöver du inte springa till kylen och fylla på halva glas. 

16. Nyckel-hittare

Är du en, eller känner en riktig slarver som tappar bort nycklarna stup i kvarten? Här är den perfekta prylen för dig så du slipper springa runt och leta. Finns här för 299 kronor.

17. Lazy arm hållare

Orkar du inte hålla upp din surfplatta när du ska kolla serier eller liknande är denna Lazy arm perfekt för dig. Spänn fast din enhet och njut av din favoritserie. Här kan du köpa armen för 149 kronor.

18. Matchande muggar

Är du för lat för att diska din kopp varje gång? Ha koll på vilken som är din och diska i din egen takt. Muggarna köps styckvis och kostar 49 kronor.

19. Kylare i stål


Känns det jobbigt att köpa is eller göra egen is är dessa i stål perfekt då de kyler ner din dryck och smidigt går att återanvända. Hur bra? Här finns de att köpa för 199 kronor.

20. Rullande väckarklocka

Brukar du eller din sovpartner försova sig? Då är den här väckarklockan perfekt! Den rullar nämligen iväg och du måste alltså jaga ikapp den för att stänga av den. Här hittar du den.

21. Whiskyglas

 Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Du slipper alltså snurra glaset själv.

23. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa och kan lata dig lite mer. 

Gå in här för fler prylar som är perfekta för den lata!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!