Saker under 500 kronor
Vad blir du sugen på att klicka hem?

Kan du komma igenom den här listan utan att bränna 500 spänn?

Lönen har trillat in på kontot och äntligen är det shoppingdags. Här är 17 saker vi gärna skulle köpa nu!


Det bästa priset på alla produkterna är listat genom prisjämförelsesajten Prisjakt.

1. Myggfångare

En sådan här kan behövas under sommaren! Myggfångaren utsöndrar ett luktfritt myggmedel som håller myggorna borta. Den kostar .

2. Kuvertväska

Den här fina kuvertväskan kan du klicka hem för lite över 500 kronor. Du hittar den här för . 

3. En sommarparfym

För henne

Escadas sommarparfym 2018 heter Sorbetto Rosso och är inspirerad av den italienska Amalfikusten, med noter som mandarin, vattenmelon, saltvatten och mysk. Den kostar  här.

För honom

Den här parfymen är perfekt för varma sommarnätter. Doften är maskulin och träig, med förföriska noter som lavendel, mysk och afrikansk viol. Köp den här för .

4. JBL Clip 2

Den här högtalaren har riktigt bra ljud, speciellt med tanke på sin lilla storlek. Den är perfekt att ha vid poolen eller stranden i sommar, då den är vattentålig. Högtalaren kostar  här.

5. Urbanears Plattan

Den trådlösa versionen av Urbanears populära hörlur Plattan har en batteritid på 14 timmar, inbyggd mic och en extra ljudplugg. Köp dem här för .

6. Sneakers från Adidas

Dessa snygga, sportiga sneakers kommer från Adidas och kostar . Här hittar du dem!

7. Sneakers i mocka

Dessa snygga mockasneakers från Adidas är perfekta sommarskor, speciellt i de ljusare färgerna. Här hittar du skon för .

8. Paula's Choice BHA-peeling

Om du ska köpa en ny hudvårdsprodukt borde du verkligen spana in denna hyllade exfoliering från Paula's Choice. Den exfolierar både hudytan och inuti porerna för att lösa upp tilltäpptheter och jämna ut hudtonen. Köp den här för .

9. Chinsstång

Träna hemma med den här chinsstången som fungerar till alla möjliga överkroppsövningar. Den är enkel att hänga upp i en dörröppning och kostar  här.

10. Snygga glas

Dukningen blir extra fin med de här coola glasen! De kostar  för två stycken här.

11. Birkenstock

Den här gamla klassikern har blivit trendig på nytt och bärs av klubbkids såväl som mormödrar. Sandalerna finns i många olika färger och du hittar dem för under femhundralappen här.

12. Liten grill

Den här testvinnande kolgrillen finns i flera härliga färger. Den är liten och lätt att bära med sig, perfekt för sommarsemestern till exempel. Den finns att köpa här för bara .

13. After sun för håret

Sol och bad sliter på håret och det kan behöva lite extra kärlek. Detta schampo rensar håret från salt, klor och mineraler och skyddar mot UV-strålning. Inpackningen vårdar och bygger upp håret och ger det glans. 

14. Sällskapsspel

Finns det något mysigare en sommarkväll på landet än att plocka fram lite sällskapsspel? 

Detta roliga strategispel går ut på att du som första upptäcktsresande ska bygga byar, vägar och städer på en ny ö. 

Men hela tiden är det en kapplöpning med de andra spelarna om att vem som tar makten. Spelet kan du klicka hem för .

Letar du efter ett spel som verkligen kommer få er att skratta har du hittat det. Speak Out går ut på att du ska försöka säga en bestämd mening med munstycken i munnen, medan de andra ska gissa vad du säger. Här hittar du spelet för .

15. Trådlös laddplatta

Ladda mobilen trådlöst med den här laddplattan. Den funkar även som ett ställ, så att du kan använda mobilen medan den laddar. Köp den här för .

16. Liten pizzaugn

Laga perfekt pizza hemma med den här lilla pizzaugnen! Här hittar du den för .

17. Flak med Nocco

Gillar du energidryck kan du spara en del pengar på att klicka hem ett helt flak. Det kostar  här. Tänk bara på att energidryck innehåller mycket koffein, och att du därför inte bör dricka för mycket på en gång.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!