Smeg eller Ipad
20 prylar som just nu är nedsatta i pris

Här är veckans bästa deals – 25 saker som just nu är nedsatta

Vi har spanat in några av de bästa erbjudanden som finns på nätet just nu. Allt från teknik till heminredning och skönhet. Vad vill du ha?


20 saker som just nu är nedsatta i pris!

1. Vattenkokare från SMEG

Har du funderat på att byta upp din tråkiga vattenkokare hemma är det nu du borde passa på. Dessa från SMEG är sjukt stilrena och finns just nu nedsatta här för .

2. Stringhylla

Har du länge gått och suktat efter en stilren Stringhylla är det perfekt att slå till nu. De är nedsatta till  här hos Prisjakt och finns i många olika färger att välja mellan. 

3.  Fritös

Hur nice att kunna göra egna pommes, mozzarella sticks eller något annat friterat hemma? Fritösen hittar du här för  .

4. iPad 9.7

Att ha med en Ipad på semestern är perfekt då den både är smidig och du kan kolla dina favoritserier överallt. Här finns den just nu för .

5. Stolar från House Doctor

Just nu är dessa snygga stolar från House Doctor nedsatta till . Hur snygga som helst och finns i olika färger. 

6. Kolgrill Big Green Egg

Utvidga dina kulinariska alternativ med en kolgrill och rökare i kamadostil av Big Green Egg. Den är nedsatt i pris till  och blir din här. Från 8 600 kronor. 

7. Urbanears Plattan

Den trådlösa versionen av Urbanears numera klassiska hörlur. Hörlurarna har riktigt bra ljud och 30 timmars batteritid. Här blir de dina nu nedsatta till .

8. Lampa från Markslöjd Paris

Snygg och trendig lampa från Markslöjd Paris. Den syns i många flöden på Instagram och vi älskar den. Här blir den din just nu för .

9. Apple TV

Med Apple TV kan du streama film, musik och bilder till din teve och appar som Netflix och HBO finns i tevens inbyggda appstore. Här köper du den till nedsatt pris.

10. Kolsyremaskin

En utmärkt kolsyremaskin i ny och spännande design! Maskinen är helt i metall och har en tidlös och elegant utformning. Här finns den just nu nedsatt till .

11. Underkläder Björn Borg

Passa på att köpa ett 5-pack kalsonger här just nu för . Finns i många olika färger. 

12. Köksassistent Electrolux

Förvandla vardagsutmaningar i köket till njutbara stunder och stråla med din matlagning med hjälp av denna hushållsassistent. Här finns den till bäst pris hos Prisjakt just nu för  .

13. GoPro Hero6

GoPro Hero6 är den senaste modellen och hur kul är det inte att ta med en GoPro på semestern att föreviga dina minnen med, under vatten. Denna är nedsatt till  här.

14.  Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

15. Clean for men Classic

Denna parfym från Clean Classic för män är just nu nedsatt till  här. Perfekt för den som söker en naturligt fräsch doft. 

16. Chromecast Ultra

Streama trådlöst till din teve med en Chromecast, till exempel Netflix, Spotify och Youtube. Denna modell har stöd för 4K-upplösning och HDR. Köp den nedsatt med 12 procent här.

17. Soffbord

Soffbord i olika marmorstilar som just nu finns här för . Har du funderat på nytt bord är det helt rätt läge att slå till. 

18. Matberedare 

Multifunktionell matberedare som klarar av nästan allt. Med den här så slipper du själv hacka en massa lök, pressa apelsinjuice eller riva ost. Maskinen fixar det åt dig. Du hittar den här för 990:- 

19. Högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren från JBL är vattentålig och finns i ett gäng snygga färger. Här är den nedsatt till  .

20. Drönare Ryze Tech Tello 

Är du sugen på att köpa end drönare men känner att de kan vara lite väl dyra? Spana då in denna som just nu blir din för  här.

21. Ny frysbox


Något som är perfekt att ha med på semestern är en kylbox att hålla drycken kall i. Här finns den för  .

22. Somrig parfym från Prada

Är du på jakt efter den perfekta somriga parfymen är denna något för dig. Den kommer från Prada och här finns den hos Prisjakt för .

23. Cykel Giant TouchRoad

Är du sugen på en ny cykel är det verkligen perfekt att slå till nu då denna finns här för  . Perfekt för dig som gillar att utforska terrängen, men samtidigt vill ha en snabb pendlingscykel.

24. Concealer från Clarins

Denna finns på topplistan som en av de mest populära concealers och just nu finns den nedsatt här för .

25. Radio 

Tänk dig att ha den här fina radion när du diskar eller lagar mat - då blir allt mycket roligare. Du kan även koppla den till din mobil så du kan lyssna på vad du vill. Den finns i flera färger och du kan klicka hem den här för 522:- 

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Rea
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.