Sommarprylar
Sommarprylar

13 roliga prylar som gör dig till sommarens höjdpunkt

Man gillar ju personen som har många prylar och ideér. Med dessa prylar kan du maxa sommaren och vara en rolig prick.


1. Mölkky

Mölkky är ett spel som funnits länge men få har spelet det. Det går ut på att du ska kasta ner de numrerade stockarna och sammanlagt få 50 poäng. Ett kul spel som är perfekt under sommaren. Du hittar det här

2. Kylbrunn till sommarens fester 

En kylbrunn som du stoppar ner i marken och plockar upp när det är dags för öl. Hur bra? 

3. SunTrip t-shirt 

Klassiska t-shirten från Sällskapsresan då gänget är på Mallis. Den finns i flera storlekar och du klickar hem den här för endast 199 kronor

4. Polaroidkamera 

Med en polariodkamera som du kan ta med dig på sommarens alla fester lovar vi att folk kommer flockas runt dig. Alla älskar nämligen fysiska kort, vilket är det man får från en polaroidkamera. Du hittar den här.  

5. Sandfri handduk 

Dra ner till stranden med denna sandfria handduk och alla kommer vilja ligga bredvid dig. Smart handduk som är väldigt uppskattad. Klicka hem den här

6. Procceso pong

Prosecco pong är det nya beer pong. Förslagsvis har du inte lika mycket prosecco som du hade öl i glasen bara. Du hittar det roliga spelet för 149 kronor här.  

7. Borat mankini 

Du minns säkert Borat-filmen? Nu kan bli honom genom att köpa den berömda mankinin här. 

8. Vaniljcola 

Har du någon polare som älskar vaniljcola men har svårt att hitta en butik som säljer dem? Klicka hem ett 24-pack här

9. Bordspingis 

Smidigt kit att ha hemma är detta för bordspingis. Spela på ett vanligt bord och bara spänn upp det och spela när lusten faller in. Här finns kitet att köpa.

10. Drinkroulette till sommarens fest

Kanske det perfekta drinkspelet att ha hemma är drinkroulette. Snurra och fyll på med olika sorters dryck.

Här blir spelet ditt för 199 kronor.

11. Stormdrop – ha koll på vädret

Dessa förutspår vädret och visar upp det genom att ändra färg. Ett molningt gls kan visa att det är moln och åska medan ett klart glas visar klart väder. Så kul att ha hemma och här finns den för 199 kronor.

12. Badbalja 

Tänk dig att ha denna på balkongen eller i vardagsrummet? Köp två stycken och se på fotbolls-VM med polaren, plaskandes i en badbalja, i vardagsrummet. 

13. Minikyl 

Ibland vill man inte gå ända till kylskåpet för att hämta en kall dryck. Se till att ha en sådan här minikyl nära till hands när du har kompisarna förbi och du lär bli poppis.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!