Kul och smarta prylar vi vill ha
Du hittar till exempel smarta behållare som pocherar ägg superenkelt.

Här är 16 grymt roliga och smarta prylar vi vill ha

Här hittar du en lista full med prylar som är antingen smarta eller roliga – eller både och! Blir du sugen på att klicka hem något?


1. Massagekudde

Den här sköna massagekudden med infravärme går att använda över hela kroppen. Perfekt för att lossa på spänningar och öka blodcirkulationen. Här kan du köpa en kudde för 399 kronor.

2. Myggfångare

Det här kan vara en riktig räddare i nöden under sommarkvällarna. Det är UV-ljus som lockar myggen till sig och fångar dem. Klicka hem den nedsatt från 579 till 249 kronor här.

3. Resenecessär

Packa smart när du ska på semester, med en resenecessär där du får plats med allting på ett lättåtkomligt sätt. Den finns i flera färger och du kan klicka hem den för 129 kronor här.

4. Vattna växterna när du är bortrest

Har du växter som det känns lite jobbigt att lämna när du ska på semester? Med det här smarta systemet vattnas de automatiskt. Du hittar det här för bara 89 kronor.

5. Svettpads

Med dessa svett-pads kan du bära även den tightaste grå t-shirten i sommar utan rädsla! Du fäster bara den tunna paden på insidan av kläderna. Klicka hem padsen här.

6. Air cooler

Denna "air cooler" är tre-i-ett: fläkt, luftrenare och luftfuktare. Perfekt om du till exempel har svårt att sova i sommarvärmen! Den är nedsatt med 1000 kronor här.

7. Eggies

Har du någon gång lagat pocherade ägg vet du att det kan vara ganska svårt att få till dem bra. Med de här smarta behållarna kan du enkelt koka ägg utan skal, genom att bara ställa ner den i kastrullen. Köp ett fyrpack för 139 kronor här.

8. Pormaskrengörare

Bli kvitt de envisa pormaskarna med den här pormaskrengöraren som har fyra olika munstycken, varav ett med vakuumfunktion som "suger ut" pormaskarna. Här kan du klicka hem verktyget.

9. Smart frukoststation

Om du bor litet eller är på resande fot i till exempel husbil är den här frukoststationen riktigt smart. Det är både kaffebryggare, stekplatta och ugn i ett! Här kan du köpa den nedsatt från 849 till 399 kronor.

10. Mini-robotdammsugare

Lägg tiden på något roligare än städning! Den här lilla robotdammsugaren är nedsatt i pris med 55 procent - här hittar du den.

11. Frukostbord

Med det här snygga bordet kan du njuta av frukost i sängen utan en massa spill och krångel! Köp det nedsatt med 60 procent här.

12. Flytande dryckhållare

När man ligger och slappar på sin luftmadrass vill man ju även gärna ha sin kalla dryck nära till hands, och de här dryckhållarna löser problemet. Funkar även bra för att hålla drickan på plats på sandstranden! Här hittar du hållarna.

13. Lys upp utomhus

Fixa mysfaktorn i trädgården eller på balkongen under sommarkvällarna med de här lamporna. Köp dem till halva priset här!

14. Armstödsbricka

Häng den här lilla fickan över armstödet på soffan och vips har du både en bricka och fack för fjärrkontroller, tidningar och annat. Den kostar 99 kronor här.

15. Skydd för grillen

Skydda grillen från regn, pollen eller annan smuts med det här överdraget. Du hittar det för 99 kronor här.

16. Fixa snyggaste drinkarna

Gör sommarens snyggaste drinkar med de här klotformade isbitarna. Köp formen här nedsatt med 63 procent.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.