KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

14 klockor alla killar med stil borde bära i sommar

- 16/07/2018, 13:28 -

Vi har spanat in marknadens hetaste klockor just nu. Alla killar med stil borde verkligen bära dessa i sommar! Allt från Tissot till Armani och Certina. Vilken är din favorit?

Herrklockor bäst pris

Vi har listat 14 heta klockor alla män med stil borde bära i sommar!

1. Certina 

Certina

Stilren klocka som passar perfekt på jobbet eller ihop med en stilig outfit. Här hittar du den

2. Calvin Klein

Calvin Klein

Hur stilig är inte denna klocka med mörkt band från Calvin Klein? Här blir den din för 2 320 kronor.

3. Seiko 

Seiko

En lite mindre klocka från Seiko som är perfekt om du inte vill ha en skrikig klocka. Perfekt för mannen med stil! Här blir den din för 4 988 kronor.

4. Armani 

Klocka från Armani

Snygg och stilren klocka från Armani som passar till en finare outfit. Väldigt prisvärd, då du kan hitta den för 1 450 kronor

5. Armani

Guldig klocka från Emporio Armani

Emporio Armanis klockor har visuella intryck och har noga framtagna detaljer, samt ser dyrare ut än vad det kostar! Kolla in klockan här

6. Gant 

Gant

Klocka som känns lyxig, trots en ganska låg prislapp. Funkar bra till finare tillställningar och den snygga svarta urtavlan med dess guldiga detaljer höjer klockan rejält. Du hittar den här för 1 695 kronor.

7. Tissot 

Tissot

Klocka från Tissot som har ett snyggt brunt läderarmband och en fräsch vit urtavla. Du hittar den här för 3 920 kronor.

8. Tag Heuer 

Tag Heuer

Således är Tag Heuer ett slagkraftigt namn ute i klockvärlden - med denna runt din arm kan du stolt visa upp din klocka. Här finns den för markadens bästa pris, hos Prisjakt.

9. Gant Park Hill 

Gant Park Hill

Den här stilrena klockan är designad av Gant, ett klassiskt armbandsur med ett snyggt läderband. Perfekt klocka för alla herrgarderober. Kolla in den här.

10. Tissot 

Tissot

Kvalitetsklocka från Tissot som passar till alla outfits. Du hittar den till bäst pris här, hos Prisjakt. 

11. Klocka från Triwa

Klocka från Triwa

Den här klockan görs med ett mycket tunt fodral vilket ger den en vacker exklusiv look. Den låga profilen gör klockan perfekt som matchning till skjortor och andra åtsittande plagg. Du hittar klockan från Triwa här.

12. Lyxig klocka från Armani 

Armani

Lyxig klocka från Armani. Men trots det välkända märket är klockan väldigt billig.Du hittar den här från 1 415 kronor. Passar perfekt till de finare tillställningarna.

13. Jacques Lemans

Snygg klocka med brunt läderband och en urtavla som går i lädrets färg. En klocka som är perfekt både till de finare tillställningarna, som till en ledig dag på stan. Den kostar 1 598 kronor här

14. Seiko Scuba dive

Seiko Scuba dive


Vattentät klocka från Seiko som är perfekt att bära sommarens varma dagar. Hur stilren är den inte? Här finns den till bäst pris.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.