Tjej med sheet mask.
Fixa glowet med en sheet mask.

Här är höstens bästa sheet masks – att klicka hem direkt

Sheet masks är inte längre någon nyhet utan en självklarhet för de flesta hudvårdsintresserade. Det är dock fortfarande en favoritprodukt, och här hittar du några favoriter inför hösten!


Testa bland annat en vätskefri sheet mask som gör att du slipper allt kladd!

1. Detoxmask

Hur härligt låter det inte med en riktig detox för huden? Den här sheet masken innehåller lera som rengör på djupet, absorberar överflödigt talg och minskar porerna. Du kan klicka hem ett paket med tre masker här.

2. Vätskefri sheet mask

Den här sheet masken är vätskefri och går att använda tre gånger – riktigt praktiskt! Du masserar bara försiktigt över masken för att frigöra de aktiva ämnena. 

Efter att du tagit av masken fortsätter ingredienserna att verka i åtta timmar och gör hyn jämn, återfuktad och glowig! Klicka hem sheet masken här.

3. Sheet mask med rosa lera

Den här sköna masken med vitamin B12 är en lermask som inte kladdar. Den gör hyn återfuktad och plumpad, samtidigt som den rengör inuti porerna. 

Ett tre-pack med masken kan du du klicka hem här för 180 kronor.

4. Mask för händerna

Man brukar ju säga att händerna är den kroppsdel där man först ser ålderstecken så därför är det inte helt dumt att även ge dem lite omsorg. 

Den här sheet masken för händerna är torr vilket gör att du kan sätta på den och sedan fortsätta med din hudvårdsrutin. Här hittar du masken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!