Smarta prylar.
Smarta prylar.

21 smarta prylar – till den som är riktigt lat

Vem vill inte förenkla sitt liv, spara massor av tid och underlätta vardagssysslorna? Här är prylarna som gör jobbet åt dig.


Här är sakerna som hjälper dig, eller underlättar, de sysslor du inte orkar göra. 

1. Snygg förvaring till flingor

Vem orkar med fula kartonger, med påsar som måste öppnas och en förpackning som sedan måste lutas för att flingorna ska komma ut?

Den här behållaren för flingor är smart, du undviker spill och det är snyggare än att ha flingpaketen framme. Du kan köpa den här.

2. Kuber som kyler din drink

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink. Det bästa av allt är att du slipper det jobbiga med att göra egen is! Liksom hallå, tänk så jobbigt att vänta ut tiden, trycka ur dem ur sin form, för att sedan endast göra nya iskuber igen?

Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

3. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt! Du slipper kämpa och dela pizzan med en ovass kniv ju!

4. Istället för flera verktyg

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta. Klicka hem det här. Glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. 

5. Gör sushi på ett enkelt sätt

Att göra egen sushi kan vara lite svårt och pilligt, men med det här verktyget blir det hur enkelt som helst! Klicka hem en sushi-bazooka här.

6. Smart skål

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

7. Melonskärare

Hur jobbigt är det inte att skära den stora frukten? Det tar ju så lång tid! 

Här har du en melonskärare som gör jobbet åt en. Billig är den också!

8. Rullande väckarklocka

Den här klockan rullar iväg så fort den ringer – du måste alltså hinna ifatt den för att stänga av den. Perfekt för dig som drar i sängen lite för länge.

Med den här väckarklockan har du inget annat val än att stiga upp.

9. Airboard

Om du inte åkt på en airboard så har du missat någonting här i livet. Du kommer genast fram mycket snabbare. Klicka hem den till ett grymt reapris här.

10. Hållare till telefon eller platta

Den här smarta hållaren gör att du kan sätta fast mobilen eller surfplattan i ett bord eller bänk, till exempel när du vill kolla på ett något samtidigt som du gör något annat, eller läsa recept när du lagar mat. 

Du hittar hållaren till smartphones här och till surfplattor här.

11. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

12. Läsglasögon för den lata

Använd dessa glasögon för att läsa liggande - utan att behöva luta huvudet. Här finns dessa för 199 kronor. 

13. Ringklocka

Är du en latmask och ligger i soffan, men är sugen på något gott att äta? Ring på någon i hemmet som kan hämta det till dig. Här finns denna klocka för 49 kronor.

14. Vinglas direkt i flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna ytterst jobbiga process kan du använda detta vinglas som du bara placerar i flaskan och så kan du dricka ur direkt. 

Här finns glaset för 199 kronor. Lyxigare än att dricka ur flaskan direkt.

15. Smidig sängförvaring

Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt, och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

16. Elektrisk potatisskalare

Det här är den lata kockens absolut bästa vän. Den skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra. Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

17. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor.

18. Gosig kudde

Är du för lat för att dejta och hitta någon att gosa med, köp istället en kudde. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.


19. Mysfilt

Är du en latis som inte orkar hålla filten runt dig, eller pallar inte hämta en extra tröja. Klä på dg en sug rug som sitter perfekt hela dagen och kvällen. Hur mysigt? Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.


20. Whiskyglas

 Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Du slipper alltså snurra glaset själv.

21. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa och kan lata dig lite mer. 

Gå in här för fler prylar som är perfekta för den lata!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.