Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Stor rea på GANT-klockor – här fyndar du dem till halva priset

Billiga herrklockor Gant
1 av 1

Klockor från GANT

Shopping | 02/08/2018 13:29

Klockor på män är riktigt snyggt, speciellt nu under sommaren då armarna syns väl. Här listar vi 10 klockor som vi på redaktionen gärna vill ha.

Nu kan du göra ett rejält fynd. Nedan listar vi nämligen 10 klockor från GANT som är nedsatta med hela 50 procent. Det går dessutom att betala via Klarna på faktura om det är lite tomt i plånboken efter semestern. 

Nedan listar vi 10 klockor som vi gärna skulle vilja ha på vår armled. 

1. GANT FRANKLIN HERRKLOCKA

Gant klocka

Enkel och stilren klocka från GANT som är nedsatt med 50 procent. Funkar perfekt till de lite finare tillställningarna. 

2. GANT SEABROOK HERRKLOCKA

Gant klocka

Klockan för dig som gillar att sticka ut. Du hittar den här

3. GANT BALTIMORE HERRKLOCKA

Klocka från Gant


Elegant klocka med flera detaljer i urtavlan som vi tycker är riktigt snygga. Just nu är klockan nedsatt till 1 099 kronor. 

4. GANT MARSHFIELD HERRKLOCKA


Herrklocka från GANT som har en svart urtavla med självlysande indexmarkeringar och visare. Vattentät och stilig är den också. Du hittar den här för endast 1 149 kronor

5. GANT HUDSON HERRKLOCKA

GANT


Brunt läderband och en riktigt snygg urtavla har denna klocka från GANT. Funkar lika bra på stranden som på ett bröllop. Klicka hem den för halva priset

6. GANT SEABROOK MILITARY HERRKLOCKA


Här har vi en klocka för den sportiga. Du hittar den här för endast 849 kronor

7. GANT HARRISON HERRKLOCKA

Stilren klocka med enkla detaljer på en svart urtavla. Passar till dig som inte vanligtvis klär dig i en massa färglada plagg. Klicka hem här för 999 kronor. 

8. GANT HARRISON HERRKLOCKA

GANT

För 999 kronor får du den här klockan från GANT som passar till alla tillställningar. Med andra ord, en väldigt prisvärd klocka. 

9. GANT PACIFIC HERRKLOCKA


Redaktionens favorit! Ganska liten klocka med många detaljer, men för delen blir den inte plottrig. Fynda nu, och köp den för halva priset här

10. GANT MONTAUK HERRKLOCKA

Snygg urtavla med stora siffror som sticker ut. En detalj som vi uppskattar. Om du också gör det så hittar du den här för 899 kronor

Trendar