Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 prylar för kontorpranks – som gör arbetsdagen roligare

Pranks på kontoret.
1 av 1

Pranks på kontoret.

Partykungen

Shopping | 09/08/2018 14:39

Kirra kontorsbuset och skoja lite med dina kollegor. Ett skratt förlänger ju livet, eller hur? Jobbet blir genast mycket roligare och höjer säkert stämningen.

Krydda arbetsdagen med lite bus. Här är billiga prylar som fixar det!

1. Mugg som pekar finger

Mugg som pekar finger

Har du och dina kollegor en skön jargong er emellan? Eller finns det någon du ogillar? Då är den här muggen perfekt. Klicka hem den här.

2. Klassikern

Den klassiska pruttkudden kommer ALDRIG dö ut. Här hittar du den. Den här är dessutom extra tunn, så att du enkelt kan gömma den någonstans. 

3. Flera pranks i ett kit

pranks till kontoret

Tycker du att det är dags att liva up stämningen på kontoret med lite roliga pranks? Ja, det tycker vi också!

Med den här skämtlådan kan du till exempel lägga en bajskorv på golvet i badrummet. Hur kul hade inte det varit? Här hittar du lådan och dess pranks.  

4. Sottvål

Placera den här tvålen, som i själva verket smutsar ner mer än renar, och vänta på att höra ett skrik från toaletten.  Här hittar du sottvålen för endast 39 kronor

5. Penna genom fingret

Lura kollegan att du är livets tuffaste person, och inte bryr dig nämnvärt om att du fått en penna genom fingret. Kika på den roliga produkten här

6. Tändare som sprutar vatten

Med den här tändaren kan du både skämta, men även förstöra kompisens cigg, vilket gynnar båda i slutändan! Här kan du klicka hem tändaren.

Extra kul om det är någon som alltid tjuvar dina tändare, eller aldrig har en själv. 

7. Hand Buzzer

Hand Buzzer

På kontor skakar man ofta hand – och nu kan du göra det mycket roligare! Den vibrerar alltså så att personen upplever det som en stöt. Spana in den här

8. Sugpropp

Sugpropp för pranks

Gör det svårt för din kollega – och sätt den här sugproppen under kaffekoppen, vattenglaset, eller varför inte datorn? Du kan hitta på vad som helst!

Trendar