Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Älskar du gamla retro-spel? Här hittar du dem billigast

- 10/08/2018, 15:03 -

Nintendo 64, Sega Mega Drive och Nintendo NES är lika bra spelkonsoler nu som då. Här hittar du över 1 000 spel till de olika konsolerna.

Sega, Nintendo 64 och Nintendo NES finns billigt att köpa.

De flesta tror att gamla spelkonsoler och spelen till dessa kostar multum - sanningen är långt ifrån det. 

Nedan tänkte vi smidigt guida dig till var du kan hitta olika spel till Nintendo 64, Nintendo NES och Sega Mega Drive. Och självklart även var du hittar konsolerna billigast. 

1. Nintendo Classic Mini NES

Nintendo NES nya miniversion fungerar lika bra som den äldre versionen och det finns massvis av roliga spel till konsolen. Spendera hösten med att spela Ice Climber eller varför inte Super Mario Bros? Här hittar du över 200 spel.

Här hittar du Nintendo NES Classic Mini för endast 649 kronor

2. Nintendo 64 

Om du är född på 90-talet är du uppväxt med Nintendo 64. Och spel som Golden Eye och Mario Cart var en stor del av ens barndom. Här hittar du konsolen. Och här hittar du massvis av spel.

3. Sega Mega Drive 

Sega


Koppla in Sega Mega Drive i din TV och få möjligheten att spela Sonic eller varför inte ett äldre NHL? Just nu kan du klicka hem konsolen för 500 kronor.

Här hittar du över 800 spel till Sega

------

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Nyheter24