Kille i bil och par på road trip
Perfekt till nästa road trip!

11 riktigt smarta prylar du måste ha till din bil

Åker du mycket bil kommer dessa roliga och smarta prylar definitivt att underlätta vardagen!


1. Mobilhållare

Se GPS och inkommande samtal på skärmen utan att behöva hålla i mobilen. Den här smarta hållaren sitter fast med hjälp av en sugpropp. Du hittar den för 69 kronor här.

2. Keyfinder

Att tappa bort bilnycklarna är ju inte så kul, men med den här nyckelringen kommer det aldrig att hända. Vissla på den så börjar den pipa och blinka och är lätt att hitta. Klicka hem den här för 49 kronor.

3. Minikyl

Vore det inte drömmen med en minikyl i bilen? Den här smarta termoelektriska kylen går enkelt att koppla in i cigguttaget. Här hittar du den.

4. Isskrapa

Den här roliga isskrapan ser ut som snömannen Yetis tass. Den håller din hand varm när du är ute och skrapar rutorna i vinter! Här kan du köpa skrapan.

5. Alkoholmätare

När det kommer till alkohol och bilkörning ska man såklart ta det säkra före det osäkra. Med den här alkomätaren kan du alltid vara säker på att det är lugnt att sätta sig bakom ratten! 

Den kan också beräkna hur lång tid det kommer ta för dig att förbränna alkoholen. Köp den här.

6. Smart ficka

Hur irriterad blir man inte när man tappar ner mobilen eller nycklarna mellan sätena? Och det händer ju alltför ofta. Men aldrig mer med den här fickan – du slipper både problemet och får extra förvaring. Den kostar 99 kronor här.

7. Dryckeshållare

Fäst den här dryckeshållaren i bildörren så att du alltid har din dricka nära till hands. Den passar till de flesta storlekar! Klicka hem den här för 39 kronor.

8. Krokar

Med de här smarta bilkrokarna kan du hänga upp till exempel matkassar så att de inte faller omkull och varorna spills ut. Du hittar dem här!

9. Märkpenna

Med den här märkpennan kan du skriva på bilrutan och enkelt torka av det med en trasa. Skriv något roligt på din egen bil, lämna ett gulligt meddelande till någon du gillar eller ett argt till någon som parkerat fel... 

Pennan hittar du här.

10. Lång mobilhållare

Den här böjbara, långa mobilhållaren som du sätter fast med en klämma funkar lika bra i bilen som när du vill kolla på film eller läsa recept hemma. Här hittar du den.

11. Snacks

Barbeque-snacksReese's Peanut Butter Cups / Doritos Roulette

Räknas kanske inte som en smart pryl – men vad vore en roadtrip utan de rätta snacksen?! Här är några av våra favoriter. Ännu fler både ovanliga och vanliga snacks till billiga priser hittar du här.

Bil
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.