Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 riktigt smarta prylar du måste ha till din bil

- 17/08/2018, 16:19

Åker du mycket bil kommer dessa roliga och smarta prylar definitivt att underlätta vardagen!

Kille i bil och par på road trip

1. Mobilhållare

Mobilhållare till bilen

Se GPS och inkommande samtal på skärmen utan att behöva hålla i mobilen. Den här smarta hållaren sitter fast med hjälp av en sugpropp. Du hittar den för 69 kronor här.

2. KeyfinderKeyfinder

Att tappa bort bilnycklarna är ju inte så kul, men med den här nyckelringen kommer det aldrig att hända. Vissla på den så börjar den pipa och blinka och är lätt att hitta. Klicka hem den här för 49 kronor.

3. Minikyl

Minikyl

Vore det inte drömmen med en minikyl i bilen? Den här smarta termoelektriska kylen går enkelt att koppla in i cigguttaget. Här hittar du den.

4. Isskrapa

Yeti isskrapa

Den här roliga isskrapan ser ut som snömannen Yetis tass. Den håller din hand varm när du är ute och skrapar rutorna i vinter! Här kan du köpa skrapan.

5. Alkoholmätare

Alkoholmätare

När det kommer till alkohol och bilkörning ska man såklart ta det säkra före det osäkra. Med den här alkomätaren kan du alltid vara säker på att det är lugnt att sätta sig bakom ratten! 

Den kan också beräkna hur lång tid det kommer ta för dig att förbränna alkoholen. Köp den här.

6. Smart ficka

Ficka till bilsäte

Hur irriterad blir man inte när man tappar ner mobilen eller nycklarna mellan sätena? Och det händer ju alltför ofta. Men aldrig mer med den här fickan – du slipper både problemet och får extra förvaring. Den kostar 99 kronor här.

7. Dryckeshållare

Dryckeshållare

Fäst den här dryckeshållaren i bildörren så att du alltid har din dricka nära till hands. Den passar till de flesta storlekar! Klicka hem den här för 39 kronor.

8. Krokar

Bilkrokar

Med de här smarta bilkrokarna kan du hänga upp till exempel matkassar så att de inte faller omkull och varorna spills ut. Du hittar dem här!

9. MärkpennaVit märkpenna till bil

Med den här märkpennan kan du skriva på bilrutan och enkelt torka av det med en trasa. Skriv något roligt på din egen bil, lämna ett gulligt meddelande till någon du gillar eller ett argt till någon som parkerat fel... 

Pennan hittar du här.

10. Lång mobilhållare

Extra lång mobilhållare

Den här böjbara, långa mobilhållaren som du sätter fast med en klämma funkar lika bra i bilen som när du vill kolla på film eller läsa recept hemma. Här hittar du den.

11. Snacks

Barbeque-snacksReese's Peanut Butter Cups / Doritos Roulette

Räknas kanske inte som en smart pryl – men vad vore en roadtrip utan de rätta snacksen?! Här är några av våra favoriter. Ännu fler både ovanliga och vanliga snacks till billiga priser hittar du här.