Innerväska med fack och kalender
Få stenkoll på allt!

14 saker som hjälper dig få ordning på livet – lagom till hösten

Man vill ju bara vara en sådan där person som verkar ha full koll på allt, eller hur? Med dessa prylar kommer du i alla fall en bra bit på vägen.


Dags att strukturera upp livet efter semestern!

1. En mugg att ta med

Tidiga morgnar med jobb och skola underlättas med kaffe – gärna i en mugg som går att ta med. Du hittar termosmuggen med Star Wars-motiv här och den gulliga muggen till höger här.

2. Innerväska

Är det alltid kaos i din väska? Med den här smarta innerväskan håller du koll på alla prylar och du kan enkelt flytta den mellan dina väskor. Den finns i flera olika färger och kostar 149 kronor här.

3. Sminkställ

Organisera ditt smink och dina sminkborstar i det här snygga stället i klar plast. Det kostar bara 99 kronor här.

4. Få koll på nycklarnaOm du har en stor nyckelknippa som tar lite för mycket plats i väskan eller fickan är det här lösningen. Den tar väldigt lite plats och du kan även fästa större nycklar som bilnyckeln på den. Köp den här.

5. Förvaringsficka

Samla upp alla de där småsakerna som du annars slänger omkring dig. Du hänger bara förvaringsfickan på säng- eller soffkanten! Klicka hem den här för 149 kronor.

6. Parfymrefill

För att slippa bära med dig din parfym i glasflaska kan du fylla på parfymen i den här lilla refillflaskan. Du hittar den här för 99 kronor.

7. Kassaskåp

Förvara pengar eller andra värdesaker i detta lilla kassaskåp som finns att köpa här.

8. Powerbank

Med en powerbank i väskan behöver du aldrig stå med urladdad mobil. Den till höger är vattentät och laddar mobilen upp till 10 gånger. Vill du ha en lite roligare powerbank finns den söta enhörningen att köpa här.

9. Bilkrokar

Med de här smarta bilkrokarna kan du hänga upp till exempel matkassar så att de inte faller omkull och varorna spills ut. Du hittar dem här!

10. Sovpannband

När man råkar somna med hörlurar och vaknar med dem intrasslade runt halsen känns det ju inte direkt som man har kontroll över livet. Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – även perfekt om du sover med nån som snarkar!

11. Vinfläcksborttagare

Med den här nära till hands vet du vad du ska göra när olyckan är framme! Rädda både kläder, dukar och mattor. Här hittar du fläckborttagaren för 99 kronor.

12. Väskkrok

Om du vill ha väskan nära dig eller inte vill ställa ner den på det smutsiga golvet behöver du en väskkrok. Du fäller helt enkelt ut den och hänger den på bordsskivan! Köp kroken för 69 kronor här.

13. Smyckeshållare

Med den här smarta hängaren kan du förvara alla dina smycken på ett smart sätt, där du får en bra överblick över sakerna. Klicka hem den här!

14. Studentkokboken

Har du nyligen flyttat hemifrån, till exempel för att börja plugga? Det är lätt att man lagar snabbmakaroner varje dag för att det är billigt och enkelt. Den här boken innehåller 100 billiga recept som är perfekta för dig! Du hittar den för 59 kronor här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!