Smarta prylar till den late.
Underlätta livet om du är riktigt lat.

Är du sjukt lat? Här är 20 prylar du behöver

Är du eller känner du någon, som är riktigt lat? Här har vi listat prylar som kommer göra livet härligare.


Varför göra det svårt för sig, när det finns massor av saker som kan göra jobbet åt dig? Här är våra favoriter.


1. Mopptofflor

Är du riktigt lat och inte orkar städa där hemma är detta de perfekta tofflorna för dig. Gå runt hemma, samtidigt som golven blir städade. Här finns tofflorna för 99 kronor.

2. Väckarklocka som rullar iväg

Brukar du försova dig? Då är den här väckarklockan perfekt! Den rullar nämligen iväg och du måste alltså jaga ikapp den för att stänga av den. Här hittar du den.

3. Hållare till surfplatta

Orkar du inte hålla upp din surfplatta när du ska titta på serier eller liknande är denna grym för dig. Spänn fast din enhet och njut av din favoritserie. Här kan du köpa armen för 149 kronor.

4. Hitta dina nycklar

Är du en riktig slarver som tappar bort nycklarna stup i kvarten? Här är den perfekta prylen för dig så du slipper springa runt och leta. Finns här för 299 kronor. För vem orkar yra runt i hela bostaden efter nycklarna...

5. Mysig filt med ärmar

Är du en latmask som inte orkar hålla filten runt dig, för det är ju faktiskt ganska jobbigt. Hur mysigt? Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

6. Vinglas till flaskan

Hur jobbigt är det inte att fylla på vinglaset? För att slippa denna jobbiga process kan du använda detta vinglas som du placerar i flaskan, så kan du dricka ur direkt. Här finns glaset för 199 kronor.

7. Läsglasögon

Använd dessa glasögon för att läsa liggande - utan att behöva luta huvudet. Den lata persons ultimata tillbehör! Här finns dessa för 199 kronor. 

8. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda. Perfekt för dig som inte pallar skära upp med kniv innan. 

9. Mikrorengöring

Vi vet hur jobbigt det är att rengöra mikron, och ännu värre för den som är lat. Denna arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts lossnar. Här finns den för 99 kronor.

10. Plinga på en ringklocka

Är du en latmask och ligger i soffan, men är sugen på något gott att äta? Ring på någon i hemmet som kan hämta det till dig. Här finns denna klocka för 49 kronor.

11. Innerväska

Är det alltid kaos i din väska? Med den här smarta innerväskan håller du koll på alla prylar och du kan enkelt flytta den mellan dina väskor. Den finns i flera olika färger och kostar 149 kronor här.

12. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

13. Melonskärare

Hur jobbigt är det inte att skära den stora frukten? Det tar ju så lång tid! Här har du melonskärare som gör jobbet åt dig.

14. Mössa med musik

Glöm trassel med lurar och sedan en mössa på det. Denna mössa perfekt med inbyggda högtalare, här hittar du den.

15. Kyl din drink utan att göra is

De här kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink.

Det bästa av allt är att du slipper det jobbiga med att göra egen is! Liksom hallå, tänk så jobbigt att vänta ut tiden, trycka ur dem ur sin form, för att sedan endast göra nya iskuber igen?

Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

16. Enkel sushi

Att göra egen sushi kan vara lite svårt och pilligt, men med det här verktyget blir det hur enkelt som helst! Klicka hem en sushi-bazooka här.

17. Skål för chips och dipp

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

18. Rulla med stil

Om du inte åkt på en airboard så har du missat någonting här i livet. Du kommer genast fram mycket snabbare. Klicka hem den till ett grymt reapris här.

19. Potatisskalare

Det här är den lata kockens absolut bästa vän. Den skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra. Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

20. Kudde med högtalare

Ja, det finns alltså en kudde med inbyggd högtalare, så att du kan lyssna på musik när du ska sova. Hur bra! Den kostar 199 kronor här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.