Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

9 romantiska weekends att åka på i höst – till grymma priser

- 27/08/2018, 15:19

Finns det något bättre sätt att bota den eventuella höstdeppen på än med att ha en härlig resa att se fram emot? Här hittar du tips på billiga resor till några av våra favoritstäder.

Resa till Venedig, New York och Rom

1. Rom

Resa till Rom

I Rom är hösten varm och du kan njuta av pasta på uteserveringar och massor av kultur och sevärdheter. 

Villa Torlonia är ett mysigt hotell med en grönskande innergård, och endast för vuxna. Här kan du boka tre nätter och flyg från 2 555 kronor.

2. Paris

Resa till Paris

Om det är någon stad som är känd för att vara romantisk är det såklart Paris! Efter en weekend i den franska huvudstaden kommer ni vara kärare än någonsin. Här kan du boka en resa till riktigt bra pris!

3. Prag

Resa till Prag

Prag har blivit ett av de hetaste resmålen för en weekendresa. Staden är otroligt vacker och dessutom är priserna riktigt låga. Här kan du boka en tre dagars resa och flyg från 2 475 kronor.

4. London

Resa till London

London är det perfekta resmålet för en höstweekend. Den mysiga engelska huvudstaden har både pubar, shopping och restauranger i världsklass. Boka det trestjärniga hotellet Royal Eagle Hotell för 3 245 kronor inklusive flyg.

5. Barcelona

Resa till Barcelona

Barcelona är ett härligt höstresmål för dig som inte har tröttnat på sommarvärmen – i september är temperaturen fortfarande över 20 grader. Här finns både strand, grym tapas, trendiga klubbar och shopping. Boka en resa till riktigt billigt pris här.

6. Venedig

Resa till Venedig

Åk på en romantisk gondoltur med din älskling! Hotellet Al Graspo ligger mitt i centrala Venedig – perfekt läge för att utforska staden. Här hittar du resan.

7. Budapest

Resa till Budapest

Budapest är en vacker gammal stad som bland annat är känd för sina badhus och turkiska bad – så det är en perfekt resa för dig som gillar spa! Dessutom är priserna väldigt bra. Här kan du boka en resa från 2 715 kronor.

8. Köpenhamn

Resa till Köpenhamn

Åk på en weekend på nära håll, till mysiga Köpenhamn. Här hittar du riktigt bra priser!

9. New York

Resa till New York

Vem drömmer inte om en höstresa till New York? Promenera bland höstlöv i Central Park och insup den härliga atmosfären i staden. New York kan man inte få nog av! Här hittar du en resa med flyg och hotell för 8 855 kronor.

Här hittar du ännu fler resor till billiga priser!

Nyheter24