Roliga saker att shoppa
Vad hade du helst klickat hem?

Kommer du igenom den här listan utan att spendera 500 kronor?

När lönen trillat in på kontot är det äntligen shoppingdags igen! Här är 21 roliga saker vi gärna hade klickat hem.


1. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet.

När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här. Det är faktiskt väldigt fascinerande, och en tuff inredningsdetalj. 

2. Ölglas att frysa

De här glasen lägger du en stund i frysen och sedan håller de drycken kall i upp till tre timmar. Klicka hem dem här

3. Milkshake maker

Med den här maskinen kan du mixa dina egna, goda milkshakes. Den kostar 199 kronor här!

4. Studentkokboken

Är du nybliven student eller har du precis flyttat hemifrån. Den här kokboken är gjord för dig, med billiga recept som samtidigt är roligare och godare än pasta med ketchup! 

5. Ljusbox

I den här fina ljusboxen kan du själv ändra om och välja vad du vill skriva. Den blir din för 249 kronor här!

6. Huvudmassör

Den här huvudmassören ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.

7. Filt med ärmar

Nu till hösten är den här filten perfekt. Den är mjuk och gosig och har dessutom ärmar vilket gör att du kan använda armarna utan att frysa. Köp den här för 349 kronor.

8. Tassel till väskan

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddare i.

Enkel att hänga på väskan eller nyckelknippan. Spana in den här.

9. Kompisladdare

Har du någon gång önskat att du kunde dela batteri mellan din och din kompis telefon? Med den här laddaren kan du det! Kolla in den här.

10. Ett spel för dig och din partner

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.

11. Oktoberfest

Är du bjuden på någon oktoberfest? Då behöver du såklart passande kläder. Du hittar kostymen för tjejer här och för killar här. Hatten finns att klicka hem här.

12. Cocktailset

Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får du alla delar som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

13. Cornflakesdispenser

Förvara flingorna på ett snyggt och smidigt sätt i den här dispensern. Du hittar den här.

14. Elchocksspel

I det här här nervösa spelet håller upp till fyra spelare i varsin joystick och det handlar om att ha snabbast reaktionsförmåga – annars får du en (ofarlig) elstöt! Här hittar du spelet.

15. Sällskapsspel

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska även dem gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

16. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet ytligt, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här. Var det inte Pippi Långstrump som hade något liknande?

17. Markörer till glasen

Tappa aldrig bort ditt glas! Nu kan ingen skylla på att hen trodde det var hens glas när du hittar det tomt på dryck. Här hittar du de söta markörerna.

18. USB-kyl

Med den här lilla kylen på skrivbordet har du alltid en kall dricka nära till hands! Du ansluter den via USB. Klicka hem den här. Perfekt att ha nu när det är så varmt.

19. Bordpingis

Pingis är ju riktigt kul, men det är inte alltid man har plats för ett helt pingisbord. Det här setet innehåller racket, bollar och ett nät som du kan sätta upp på vilket bord som helst! 

20. Roliga kondomer

Skydda er i sommar! Du hittar dessa och ännu fler roliga kondomer här.

21. Sällskapsspel

Sällskapsspel är ju så mysigt! Detta roliga och fartfyllda spel går ut på att du ska beskriva något utan att använda själva ordet. Klicka hem spelet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!