Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 6 spapaket för grymma priser – att njuta av i höst

- 27/08/2018, 11:41

Hur härligt låter det inte att kicka igång hösten med återhämtning på spa? ​Allt från en övernattning med behandling och 3-rätters middag till en dag med jacuzzi och bastu. Det bästa är att alla paket är nedsatta i pris.

En man och kvinna får massage. Ett stort vitt hus.

Vi har listat 6 spapaket för grymma priser. Överraska någon du tycker om i höstmörkret! 

Spapaket på Himmelsby Gårdsbutik

Himmelsby Gårdshotell

Åk till Himmelsby Gårdshotell och koppla av. Här finns fri tillgång till spa-avdelningen. I priset ingår 1 natt i dubbelrum, fri spatillgång samt frukotsbuffé. Du får även 20% på alla behandlingar samt middag. Här kan du spana in dealen.

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Ett av Sveriges mest populära span är helt klart Ystad Saltsjöbad. Spendera en heldag med pooler, jacuzzi, bastu, kallbad samt relaxavdelning. Den blir din här för 395 kronor per person, dealen gäller t.o.m till 30 september.

Spakryssning för två

Spakryssning för två

Här hittar du en spa-resa för 2 personer med TT-Line. 3 nätters boende på hotellet Marena Wellness & Spa med halvpension, frukost och middag. Spana in hela dealen här!

Stockholm Get-away för 2 

Stockholm Get-away för 2

Njut av 1 natt på Connect Hotel med frukost samt fri tillgång till relaxavdelningen. Ta med någon du tycker om. Just nu blir dealen din här för 895 kronor.

Spapaket Sigtunahöjden

Spapaket Sigtunahöjden

Här får du en 1 i dubbelrum på avkopplande Sigtunahöjden Hotell och Konferens. Utomhusjacuzzi, bastu, relax. Det ingår även 50 minuter behandling. Samt 3-rättersmiddag. Här finns dealen.

Spapaket på Gimo Herrgård

Spapaket på Gimo Herrgård

Bo i dubbelrum på Gimo Herrgård. Ingår fri entré till deras spa, välkomstdrink samt tvårätters middag. Slappna av ordentligt med en liten get-away. 

Gå in här för att läsa om alla spapaket som just nu finns för grymma priser!


Nyheter24