Prylar som shoppas mest just nu.
Prylarna som shoppas mest just nu. - Foto: Partykungen

18 roliga prylar – som svenskarna shoppar mest just nu

Shoppingsugna människor verkar älska roliga prylar! Oavsett om det handlar om att köpa en present till någon, eller underlätta sitt eget liv.


Här är prylarna som är högst upp på topplistan just nu. 


1. Studentkokboken

Den här kokboken är egentligen gjord för studenter. Men vi misstänker att den är så populär bland svenskarna för att den innehåller enkla och billiga recept! Sedan är det ju en bra present också. 

2. Öltapp

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Perfekt att bjuda vännerna på, så är det ju häftigt också. 

3. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

4. Slushmaskin

En egen slushmaskin i hemmet - och snygg är den också i sin retrodesign.

Gör en vanlig slush eller spetsa med någon vuxendricka. Klicka hem den här. Den här har varit riktigt populär i sommar när det varit så varmt.

5. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

6. Sifferballonger

Ska du ordna fest är dessa ballonger i silver eller guld en klassiker. De finns även med bokstäver – så att du kan hitta något som passar oavsett vad det är för fest. 

7. Sötaste minidammsugaren

Inte konstigt att den här toppar listan! Hur söt är inte den lilla dammsugaren Henry som specialiserar sig på att städa tangentbord? Du hittar Henry här.

8. Skål till fredagsmyset

Är du det minsta lat vet du hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar.

Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här. Om inte annat så är det en rolig produkt. 

9. Bacontoaster

Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar livet.

Tillaga det perfekta krispiga baconet med den här bacontoastern. Den finns att köpa här. Du tar frukosten till en ny nivå!

10. Glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. 

För endast 299 kronor blir den här din

11. Läskautomat

Hur fiffigt är det inte med en läskautomat i sitt eget hem? Automaten är nerkyld så ni slipper oroa er över varm läsk.

Du hittar den här för 1 495 kronor.

12. Gör egna milkshakes

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

13. Gör en egen girlang

Är det dags för dig att styra fest i höst? Visa festens tema med en fin banner! Klicka hem den här för 129 kronor.

14. Bästa festspelet
Det här populära kortspelet kallas för ett "party game for horrible people".

Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här. 

15. Prosecco-pong

På tal om fest... Prosecco är ju mycket festligare än öl, därför borde du till nästa fest byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

16. Godiset Hockeypulver

Det salta och sura hockeypulvret är en riktig gammal goding, så det är ju inte konstigt att många klickat hem det i de olika smakerna. Här hittar du alla tre smaker!

17. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Den här är riktigt poppis just för att den är så stor, men också blir en rolig present till någon. Här hittar du nallen.

18. Värmetofflor

Har du eller någon du känner alltid kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för dig. De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!