Onsdag 25 Maj
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

19 saker som du behöver för att maxa höstmyset

Höstmys
Visst har man längtat efter hösten?. Foto:

Nu känns det verkligen som att hösten ligger i luften och det är ju som vi vet mysets årstid. Här är 15 mysiga saker som vi vill ha i höst!

1. Snug rug

Hur nice med en gosig filt som dessutom har ärmar? Perfekt när det börjar bli kallare och man vill vara inne och mysa! Här finns de att köpa i olika färger för 349 kronor.

2. Tofflor du kan värma i mikron

Har du eller någon du känner alltid kalla fötter? Då är ett par värmande tofflor som gjorda för dig. De här värmer du alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

3. Smetdispenser

Något som är riktigt mysigt att göra på hösten är att baka. Med den här smetdispensern kan du enkelt fördela smeten utan spill. Du hittar den här. Grymt bra för muffins till exempel!

4. Bilvärmare

Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här.

5. Ljusbox

När hösten kommer känns det extra viktigt att piffa till det hemma. I den här fina ljusboxen kan du själv ändra om och välja vad du vill skriva. Den blir din för 249 kronor här!

6. Huvudmassör

Den här huvudmassören ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Så mysigt! Den kostar 99 kronor här.

7. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

8. Vetekudde

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Den kostar 199 kronor här.

9. Irish coffee-set

Blanda en god kaffedrink, med eller utan alkohol, i dessa fina glas. Du kan klicka hem setet här för 199 kronor.

10. Gosiga djurtofflor

Hur glad blir man inte av dessa söta tofflor? Du hittar enhörningarna här och flamingotofflorna här.

11. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

12. Vinglas XL

Vem gillar inte vinkvällar på hösten? Med det här roliga glaset, som rymmer en hel flaska, blir det enkelt att ta "bara ett glas"! Köp det här.

13. Högtalare till duschen

Förgyll de varma baden och duscharna med en podcast eller lite bra musik. Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet! Den blir din här för 199 kronor.

14. Pojkvänskudde

Känner du dig lite ensam nu när nätterna blir kallare? Den här kramkudden är grym för dig som vill känna att någon håller om dig. Här hittar du den.

15. Chips- och dipskål

Myskvällar framför teven är äntligen mer accepterat nu när temperaturen kryper neråt. Den här chips- och dipskålen är perfekt eftersom den rymmer både chips och två dippar! Här finns den att köpa.

16. Chipsmaker

Gör dina egna goda chips med det här lilla verktyget! Du hittar det här.

17. Sushi bazooka

Stanna inne en kväll och gör egen sushi! Ett roligt projekt som blir lite enklare med hjälp av denna.

18. Sexigt spel

De mörka höstkvällarna passar perfekt för att stanna inne och mysa med sin partner. Höj till stämningen med det här spelet – det innehåller 400 heta utmaningar och vinnaren av spelet får välja en fantasi att förverkliga. Läs mer och köp spelet här.

19. Massageolja

En skön massage säger man ju inte nej till. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, när massagestunden hettar till lite extra.