KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 resor att unna dig i år – under 2 000 kronor

- 15/01/2019, 10:29

Passa på och boka semesterresan redan nu. Du får inte bara något att se fram emot, utan kan också komma undan riktigt billigt.

Resor 2019.

Oavsett om du vill resa till något fint ställe i vårt avlånga land, eller något lite längre bort – så förtjänar du iallafall en liten resa, som också är snäll mot plånboken. 

1. Budapest

Weekend till Budapest

Vad sägs om en resa med 40 procent rabatt? Den ungerska huvudstaden Budapest är ett av Europas mest populära resmål.

Med det här grymma erbjudandet flyger du direkt till ett fint weekendresmål. Här hittar du det från knappt 1 500 kronor.

2. Surfa i Portugal

Resa till Portugal till halva priset

Hur härligt låter inte en varm resa till Portugal, med tillgång till surf på havets vågor? Här hittar du resan till halva priset

3. Övernattning på Lidingö

Finns det något bättre än en mysig hotellnatt tillsammans? Hos Pier 16 på Lidingö får du både fantastisk utsikt och grym mat. Spana in erbjudandet här. En staycation helt enkelt.

4. Weekendpaket

Upplev Skåne tillsammans

Upplev ett av Sveriges populäraste resmål – Hovs Hallar i Båstad. Kolla in dem här.

5. Spa med varma källor

Gästgifveriet

Varje måltid är en fest, tycker Brösarps Gästgifveri. Ni kommer också ha möjlighet till spaupplevelser som jacuzzi, bastu och varma källor. Eller varför inte en spabehandling? Här hittar du erbjudandet med 33 procent rabatt.

6. Kosta Boda Art Hotel

Övernatta på lyxigt hotell

Stress i vardagen? Då kan en övernattning på Kosta Boda Art Hotel bli ett tacksamt avbrott i vardagen. Här hittar du erbjudandet.

7. Hotellhelg till halva priset

Hotellweekend

Det här hotellet har allt från vanliga promenadstråk till mountainbikeleder! Lite allt möjligt alltså – men även lugna spaupplevelser. Här kan du boka för priser nedsatta till halva priset

8. Wellness och möjlighet till träning

Hos Billingehus i Skövde får ni möjlighet till avslappnat hotellhäng, spa och fitness. Och god mat! Boka en mysig weekend här

9. Lyxigt boende i centrala Köpenhamn

Res till Köpenhamn

Trots att Köpenhamn ligger oss väldigt nära rent geografiskt, så menar många att det är en helt annan feeling där. Här kan du boka en resa och uppleva den danska huvudstaden i lyx.

10. Tysklandsfärja och äventyrsbad

Upptäck äventyrsbadet Wonnemar! Läs mer om det populära erbjudandet här.

11. Smögen Hafsbad

Smögen Hafsbad

Åk bort en helg och njut av Smögen Hafsbad med någon du tycker om. Här har ni tillgång till spa-avdelningen, en 3-rätters meny samt frukost och boende. Finns även möjlighet att lägga till behandling. 

För två kostar det just nu 1 850 kronor.

12. Shoppingresa för två

Resa för två till Travemünde

Vad sägs om en shoppingresa för två till Tyskland? Njut av barer, mat, shopping och ett vackert boende. Här finns dealen för 995 kronor. Alltså nedsatt 43 procent.

13. Boende och spa för två

VANN spahotell

Koppla av på spahotellet VANN – i priset ingår en övernattning för två personer, spa-inträde samt frukost. Passa på innan dealen tar slut, den finns här 1 295 kronor för två personer.