Pool i Spanien, lång strand i Kroatien och blått vatten i Thailand
Boka din vinterresa till värmen redan nu.

8 lyxiga resor till värmen - som nu är riktigt billiga

Här hittar du weekendresor till Paris men även en skön långsemester till Thailand guidar vi dig till. Allt såklart till pangpriser. Boka nu innan alla andra kommer på att vintern snart är här och priserna går upp.


Kylan har börjat komma till Sverige och i september har Stockholm en medeltemperatur på 15 grader. Med andra ord är det inte supervarmt. Passa därför på att packa väskorna och ta dig till varmare breddgrader - antingen för en weekend eller två veckor till Thailand - det finns nu nämligen många bra deals under hösten och vintern. 

Dubai

Lyxa till det och ta en veckas semester i Dubai med värme, bad och shopping som aktiviteter. Bo på 4-stjärniga Doubletree by Hilton för 5 935 kronor och slappna av. Här hittar du dealen

P.S. i November är medeltemperaturen i Dubai 30 grader. 

Paris

Paris må inte vara staden där du kommer koka i september men 21 grader i medeltemperatur är onekligen bättre en ett ruggigt Sverige. Packa därför väskorna och ta dig till Paris en helg från 3 805 kronor per person. Då ingår flyg och boende på 3-stjärniga 121 Paris Hotel. 

2. Kroatien 

Åk till Kroatien och njut av värme, långa stränder och sköna kvällshäng på de mysiga restaurangerna längs kusten. Hit kan du ta dig från 3 605 kronor för en hel vecka och då ingår självklart boende. 

Phuket

Att det är varmt i Thailand under vintern är nog inget vi behöver bevisa för er. Åk i slutet av oktober från 9 820 till Phuket och bo på finfina Baan Kanan Resort i två veckor. Perfekt när den riktiga kylan kommit till Sverige. 

Malta

Unna dig en semester till Malta några dagar och koppla av på Ramla Bay Resort där du kan bada, sola, äta och dricka gott. Du kan åka hit från 5 144 kronor och medeltemperaturen på Malta är 28 grader i september och 24 i oktober

Spanien

För 3 375 kronor per person kan du ta dig till Spanien med din partner och njuta av fyra nätter på Guitart Gold Central Park Aqua Resort. På hotellet finns egentligen allt du behöver med tennis, pool, restauranger och en massa annat. Om du vill ha en riktigt lugn semester med din partner är detta valet för er.

Marbella 

4-stjärnigt beachhotell i Marbella låter inte pjåkigt va? Hit kan du ta dig från 4 005 kronor och få fyra nätter på Marbella Playa. väl på plats kan nu njuta va av Marbellas restauranger och barer, samt såklart solen. 

Boka resan här

Barcelona 

Ett Barcelona med långa stränder, bra nattliv och god mat kan aldrig slå fel. Åk hit med dina kompisar eller din partner för en billig peng. Kom tillbaka till värmen från 3 075 kronor, då ingår flyg och boende i tre nätter. Boka, det gör du här

Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.