4 tjejer skrattar
20 sjuka prylar du inte vill vara utan!

Här är sjukt roliga prylar du kan klicka hem – under 500 kronor

Gör vardagen lite roligare med lite sjuka prylar. Eller varför inte ge bort någon av dessa i present?


Spana in 20 prylar du inte vill vara utan – under 500 kronor. 

1. Glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. För endast 299 kronor blir den här din

2. Prosecco-pong
Prosecco är ju mycket festligare än öl, därför borde du till nästa fest byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

3. Ölglas att frysa

Bjud över polarna och bjussa på riktigt kall öl i frostade glas. Klicka hem dem här

4. Spelet som kollar hur vuxen du är

Med det här roliga spelet kan du kolla hur vuxen du egentligen är. Bara att säga "jag önskar mig nog ingenting i år", ger ju en del vuxenpoäng. Du hittar spelet här.

5. Smetdispenser

Gillar du att baka? Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

6. Gör egen milkshake

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

7. Lyxa till det med slush

En egen slushmaskin i hemmet - och snygg är den också i sin retrodesign.

8. Lyxig cornflakesdispenser

Bli av med de fula flingkartongerna – och servera dina flingor på det absolut snyggaste sättet. Perfekt present till den som älskar mat, eller frukost. Spana in den lyxiga dispensern här.

9. Ölhink

Något som verkligen höjer stämningen på festen är att placera ut ölen snyggt, som med denna öltunna. Fyll den med alla läskande drycker. Här blir den din för 299 kronor.

10. USB-kyl

Med den här lilla kylen på skrivbordet har du alltid en kall dricka nära till hands! Du ansluter den via USB. Klicka hem den här. Perfekt att ha nu när det är så varmt.

11. Chokladfontän 

En chokladfontän kanske inte är så nödvändig, men föreställ dig allt gott du kan göra med denna? MUMS.  Här hittar du den

12. Bordpingis

Pingis är ju riktigt kul, men det är inte alltid man har plats för ett helt pingisbord. Det här setet innehåller racket, bollar och ett nät som du kan sätta upp på vilket bord som helst! 

13. Iskross

Under den här sjukt varma sommaren så måste man nästan ha en ismaskin hemma. Här hittar du den för 299 kronor. Ge din vän en iskall present. 

14. Sexigt spel

Hur mysigt med en het kväll tillsammans med någon du tycker om nu när det börjar bli kallare ute. Här hittar du spelet.

15. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför sensommarens festligheter? Till kräftskivan, födelsedagen eller varför inte börja preppa inför Halloween? Här finns den för endast 199 kronor.

16. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda. Perfekt för dig som inte pallar skära upp med kniv innan. 

17. Råsaftcentrifug

Kicka igång semestern med fräscha juicer och shots av olika grönsaker. Denna centrifug blir din här för endast 499 kronor.

18. Retrogodis

Överraska godisälskaren med härligt retrogodis i form av banana skidsnöt-crème eller hockeypulver. Ännu fler gamla favoriter hittar du här.

19. Kyl din drink utan att göra is

De här kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

20. Potatisskalare

Det här är den lata kockens absolut bästa vän. Den skalar potatisen åt dig! Det tar bara några minuter och är sedan enkel att rengöra. Här hittar du den elektriska potatisskalaren.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev