Charader. Beer Pong.
Visste du att det finns en massa roliga versioner av Beer Pong, till exempel?

20 sällskapsspel som höjer stämningen på festen

Ett riktigt bra festspel är alltid bra när man vill dra igång partystämningen! Det är ett perfekt sätt att bryta isen om du har gäster som inte känner varandra sedan innan.


1. Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

2. Party Pong

En roligare version av Beer Pong. Under varje mugg placeras ett kort och när muggen lyfts måste alla göra utmaningen på kortet. Här hittar du spelet som kostar 99 kronor.

3. Disturbed Friends

Ta reda på hur "sjuka" dina vänner egentligen är. I det här spelet ställs du inför olika galna eller hemska scenarion och måste välja mellan olika alternativ. För medspelarna gäller det att gissa vad du väljer! Ett riktigt roligt spel som garanterat kommer leda till många skratt.

4. Pricka snoppen

Det här spelet går ut på att en av er tar på sig den rosa snoppen, och de andra ska försöka pricka den med så många ringar som möjligt! Spelet kostar 149 kronor här.

5. Twerk Pong

Se vem på festen som är bäst på att twerka! Knyt lådorna runt midjan, sätt på musiken och se vem som lyckas tömma sin låda först. Du hittar spelet här.

6. Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta dricka. Här hittar du spelet.

7. Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för "a party game for horrible people". Varje spelomgång ställs en fråga där ett eller flera ord saknas och det är upp till resten av deltagarna att fylla i med roliga svar. Läs mer och köp spelet här.

8. Prosecco pong

En lite mer festlig version av beer pong! Vem dricker inte hellre prosecco än öl? Här hittar du spelet för 149 kronor.

9. Lip Twister

Det finns en anledning till varför det här spelet är så populärt – det är verkligen sjukt kul. Det går alltså ut på att göra och säga olika saker med munstycket i munnen. Här hittar du spelet.

10. Ölspelet

Ölspelet är ett quiz där du måste dricka öl varje gång du svarar fel på en fråga. Spelet har fått riktigt positiva recensioner!

11. Unicorn Ring Toss

Det här söta spelet går alltså ut på att någon tar på sig diademet och de andra ska träffa hornet med ringarna. Spelet hittar du här för bara 99 kronor.

12. Twist Pong

Det här är en variant på beer pong – varje gång bollen hamnar i din mugg måste du snurra pilen och göra det som står. Det kan vara alltifrån att dricka dubbelt till utföra ett trick. Köp spelet här för 99 kronor.

13. Hur fan visste du det?

Frågespelet som sätter dig och dina kompisars kunskaper inom udda områden på prov. Ett väldigt populärt spel som endast kostar 149 kronor

14. Med andra ord

Det här är ett spel som leder till vilda diskussioner och pikar gentemot varandra. Spelet går ut på att du ska, under tidspress, förklara en sak men använda andra ord och dina lagkamrater ska gissa rätt - du hittar det populära spelet här

15. What do you meme

Här är spelet som är för invecklat att förklara med bara några meningar. Här hittar du spelet, och kan läsa på om hur det fungerar. Vi garanterar dock att det är kul! 

16. Fia med hutt

Fia med hutt är en kopia av det klassiska spelet fia med knuff. Enda skillnaden här är den att det är ett dryckesspel. Här hittar du det för 199 kronor

17. Ascoola 90-talet

Bli nostalgiska tillsammans! För 199 kronor får du det här frågespelet som avhandlar allt kul som hände under 90-talet. Testa dina kunskaper här

18. Beer IQ frågespel

Vad kan du egentligen om öl? Ett quiz med 400 öl-relaterade frågor är garanterar roligt för alla som älskar öl. Detta finns att klicka hem här för endast 149 kronor.

19. Rackare festspel

Ett löjligt enkelt men roligt spel. En spelare läser upp en ofullständig mening från ett vitt kort och de an- dra spelarna fyller i med sitt bästa svarta kort. Rackare är snabblärt, snabbspelat och passar ett stort åldersspann.

20. Cock Fighting

Äntligen! ett spel för alla som gillar cock fighting. Slå av motståndares heliga part och du har vunnit. Garanterat ett spel som får igång förfesten.

Klicka in här för fler partyspel.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.