Vädervarnare, Monogamy sällskapsspel, toalettfotboll och dispenser
Massa kul!

78 grymma prylar som garanterat kommer ge dig ha-begär

Den här listan är fylld med alla möjliga roliga och smarta prylar som till exempel en vädervarnare som ska förutspå vädret. Men funkar den verkligen?


1. Cornflakesdispenser

Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här.

2. Cocktailset

Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får du alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

3. Gameboy

Roa dig som i gamla tider – med ett Gameboy! Denna retrofavorit innehåller 150 roliga spel! Klicka hem det här för 199 kronor.

4. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

5. Sjukt kul sällskapsspel

Ta reda på hur störda dina vänner egentligen är med det här spelet, som går ut på att du ska ta ställning till olika alternativ i galna situationer och oetiska diskussioner. Dina vänner får sedan gissa hur du valt! Här hittar du spelet.

6. Rullande väckarklocka

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen. Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.

7. Stressticles

När du är lite stressad är det perfekt att klämma på de här stressbollarna. Här kan du köpa dem.

8. Enhörningplåster

Det känns lite bättre att slå sig när du kan bli omplåstrad med de här gulliga enhörningarsplåstren! Lådan med plåster kostar 59 kronor här.

9. Prosecco pong

Det roligaste partyspelet kan du klicka hem här för 149 kronor.

10. Belysning för toalett

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Eller när du ska ha fest! Spana in belysningen här.

11. Nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème! Du hittar massvis med retrogodis här.

12. Hätta till katt

Den här lilla söta mössan måste du ju nästan köpa till din katt. Du hittar den här.

13. Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

14. Roliga drinkunderlägg

De här drinkunderläggen skyddar inte bara ditt bord, de blir också ett riktigt roligt inslag på festen! Köp underläggen här för 99 kronor.

15. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan. Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

16. Glassbuffé

Vem har inte drömt om att göra egen glass? Smaken blir dessutom mycket godare när du har gjort det själv. 

För endast 299 kronor blir den här din.

17. Enorm nallebjörn

Vem blir inte glad för en gosig nalle som är hela en meter hög? Den här är riktigt poppis just för att den är så stor, men också blir en rolig present till någon. Här hittar du nallen.

18. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

19Pannband med hörlurar

Det är många som sover med hörlurar – och hur jobbigt är det inte när sladdan trasslar och typ stryper en? 

Det här mjuka, smarta pannbandet har inbyggda hörlurar – perfekt om du sover med nån som snarkar!

20. Frysbart glas

De här glasen lägger du bara in i frysen en stund, och sedan håller de din dryck kall i upp till tre timmar. Ett glas blir ditt för 69 kronor!

21. Sexigt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

22. Godisunderkläder

Överraska din partner med dessa underkläder – helt gjorda av godis. Du hittar dem här.

23. Toalettfotboll

Är du en sådan som sitter länge på toaletten? I så fall kan de vara värt att investera i den här toalettfotbollen. Annars lär du nämligen ha det väldigt tråkigt där inne. Här hittar du den för 199 kronor

24. Sandfri sandmatta

Att chilla på en strand kan vara något av det bästa som finns – men sanden i sig är faktiskt ganska jobbig att handskas med.

Därför finns den här smarta strandmattan, som gör att du slipper sanden. Sanden silas alltså igenom de små hålen, vilket gör att du är sandfri.

25. Chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna? MUMS. Här hittar du den.

26. Smetdispenser

Gillar du att baka? Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

27. Toalettpapper med Donald Trump 

Arg på Trump? Vill du torka dig med Trumps ansikte? Ja, då kan du köpa dessa toalettrullar här

28. Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst inför den kyliga hösten. 

Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

29Huvudmassör

Den här huvudmassören ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.

30. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt present till chipsälskaren! Blir säkert billigare också. 

31. Snygg skål

Vem älskar inte avokado? Servera guacamole, eller vad som helst egentligen, i den här snygga skålen.

32. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför höstens festligheter? Till födelsedagen, oktoberfesten eller varför inte börja preppa inför Halloween? Här finns den för endast 199 kronor.

33. Kåtpiller

Hur bra dessa "piller" fungerar kan vi inte uttala oss om, men det är åtminstone gott lakritsgodis och en rolig present! Du hittar kåtpillren här. De klickas hem i mängder varje dag. 

34. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil.

35. Arkadmaskin

Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela massa klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor.

36. Godis från Harry Potter

Vågar du smaka de här? Om du har tur får du en fantastiskt god smak, om inte så kanske du får smaka på ruttna ägg till exempel. Här hittar du godiset för bara 59 kronor.

37. Tamagotchi

Alla minns väl Tamagotchin! Om du inte gör det är du nog för ung... Just nu kan du klicka hem en under hundralappen

38. Kuber som kyler din drink

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

39. Istället för flera verktyg

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta. Klicka hem det här. Glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. 

40. Hemlig gömma

Göm dina värdesaker på ett snyggt och trendigt sätt. Eller varför inte gömma något som lite godis?

Du hittar den här för 199 kronor. Den ser väldigt realistisk ut!

41. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

42. Smidig sängförvaring

Den här praktiska sängförvaringen är hur bra som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt och som du inte orkar ha långt bort. Spana in den här.

43. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts låssnar. Här finns den för 99 kronor.

44. Gosig kudde

Är du för lat för att dejta och hitta någon att gosa med, köp istället en kudde. Här är en formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.

45. Whiskyglas

 Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Du slipper alltså snurra glaset själv.

46. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa och kan lata dig lite mer. 

47. Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. Perfekt present!

48. Vetekudde

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt till vintern! Den kostar 199 kronor här.

49. En otroligt skön kudde 

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden.

50. Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

51. Unicorn Ring Toss

Det här söta spelet går alltså ut på att någon tar på sig diademet och de andra ska träffa hornet med ringarna. Spelet hittar du här för bara 99 kronor.

52. Smart ficka

Hur irriterad blir man inte när man tappar ner mobilen eller nycklarna mellan sätena? Och det händer ju alltför ofta. Men aldrig mer med den här fickan – du slipper både problemet och får extra förvaring. Den kostar 99 kronor här.

53. Refill-flaska för parfym

Det är ju ganska jobbigt att släpa med sig en hel parfymflaska i glas i handväskan eller på resan. Då är det himla smart att ha en sådan här liten refill-flaska som du enkelt fyller på med din egen parfym. Köp den här.

54. Pizzasax 

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

55. Läppbalsam med baconsmak

Älskar du verkligen bacon? Då är nog det här läppbalsamet med baconsmak för dig! Mums!

56. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

57. Leksaken Springy

Av någon anledning älskade alla den här leksaken förr, och sprang jämt upp och ner i trapporna för att fascinerat följa leksakens rörelse. Det värsta var när den trasslade ihop sig.

Återupplev den gamla goda tiden här. Finns i silver och koppar.

58. Hotta upp förspelet

Ser förspelet oftast likadant ut och du är sugen på något nytt är det här spelet perfekt. Det innehåller över hundra heta förspelsutmaningar för dig och din partner. Du hittar det här för bara 29 kronor.

59. Bilvärmare

Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här.

60. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

61. Gosiga djurtofflor

Hur glad blir man inte av dessa söta tofflor? Du hittar enhörningarna här och flamingotofflorna här.

62. Våffeljärn

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

63. Massageolja

En skön massage säger man ju inte nej till. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, om massagestunden skulle hetta till lite extra. 

64. Smällare

Minns du de klassiska smällarna man köpte som liten? Nu kan du återuppleva dem!

65. Drinkroulette

Enkla regler: den som har numret som kulan stannar på måste ta drickan. Här hittar du spelet.

66. Pricka snoppen

Det här spelet går ut på att en person tar på sig den rosa snoppen, och de andra ska försöka pricka den med så många ringar som möjligt! Spelet kostar 149 kronor här.

67. Ögonmask

Det är väldigt härligt att sova i ett totalt mörker. Här är en bekväm ögonmask med ett tydligt statement på. Perfekt till nästa resa!

68. Boombox högtalare

Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor.

69. Orivbart toalettpapper

Skoja lite med dina vänner, eller gäster som du har på besök med det här orivbara toalettpappret. Byt ut det riktiga pappret mot denna rulle och invänta paniken från badrummet! Du kan klicka hem pappret här.

70. Sprutande toasits 

Ett annat klassiskt prank är detta! Montera den här sprutande attrapen i toaletten och när din gäst ska på toalettbesök så får hen en blöt överraskning. Den kostar endast 29 kronor här

71. Fuck you-mugg

Finns det någon på jobbet du inte gillar så mycket? Bjud då den personen på kaffe och ge den ett litet budskap när kaffet är uppdrucket. Klicka hem den här

72. Roliga muggar

Med de här muggarna kommer det inte råda någon tvekan om vems mugg som är vems. Grymt bra present till paret som nyss flyttat ihop till exempel.

73. Lip twister spel

Du har säkert sett det här populära spelet, som går ut på att du ska säga och göra olika saker med ett munstycke i munnen. Sjukt kul! Spelet kostar 299 kronor här.

74. Powerbank

Hur glad blir man inte av den här söta powerbanken i form av en enhörning? Den kostar 199 kronor här.

75. Köttätande växt

Har du haft en köttätande växt någon gång? Nu kan du odla din egen! Den kostar bara 49 kronor.

76. Tassel till väskan

Att trassla runt med kablar och laddare i väskan kan många gånger vara riktigt osmidigt. Här är en snygg tassel med laddare i.

Enkel att hänga på väskan eller nyckelknippan. Spana in den här.

77. Ett spel för dig och din partner

Det här frågespelet innehåller över 300 spännande och oväntade frågor som gör att du kommer få lära känna nya sidor av din partner. Ett perfekt sätt att spendera en kväll hemma! Klicka hem spelet här.

78. Elchocksspel

I det här här nervösa spelet håller upp till fyra spelare i varsin joystick och det handlar om att ha snabbast reaktionsförmåga – annars får du en (ofarlig) elstöt! Här hittar du spelet.

Om du orkat skrolla ända hit hoppas vi att du hittade något du gillade!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!