Ovanliga läsksmaker du inte hittar i butik
Hur gott med en Pepsi med citronsmak?

Här är 17 ovanliga läsksmaker du nog inte testat förut

Är du sugen på något annat än de vanliga läsksmakerna? Spana in den här listan med lite ovanligare läskedrycker – kanske hittar du en ny favorit.


Du hittar både spännande smaker på välkända läskedrycker som Fanta och nya märken som du kanske inte sett förut. Välj om du vill köpa en enstaka burk eller klicka hem ett helt flak!

1. Fanta Berry

Den här fantan har smak av bär som blåbär och hallon. Här hittar du den.

2. Vimto Fizzy

Vimto Fizzy är en läsk från Storbritannien som smakar av frukt och bär – bland annat hallon och vindruvor. Den här goda läsken kan du köpa här.

3. Barr Irn-Bru

Denna dryck är Skottlands populäraste läsk och ska även vara bra för att lindra baksmälla. Kanske värt att testa? Om inte annat är den riktigt god! Här hittar du läsken.

4. Fanta Fruit Twist

Denna Fanta smakar passionsfrukt, apelsin och persika - med en "twist" - och har fått väldigt bra recensioner. Här hittar du den.

5. A&W Cream Soda

Har du testat den amerikanska drycken cream soda? Det är en "krämig" läsk som smakar av vanilj. Testa gärna att äta tillsammans med glass – väldigt gott! Du kan köpa läsken här.

6. Pepsi Twist

Gillar du att lägga en citronskiva i din läsk? Med Pepsi Twist får du lite samma effekt utan att behöva göra något själv, den har nämligen redan en touch av citron. Klicka hem den här.

7. Rubicon läsk

De här läskedryckerna med fruktjuice smakar syrligt och sött av passionsfrukt respektive mango. De är både goda att dricka som de är eller att blanda goda drinkar med. Du hittar passionsfruktläsken här och mangoläsken här.

8. Mjölkdrycker

Hur gott med en mjölkdryck som smakar exakt som din favoritchoklad?! Här hittar du Snickers, Mars, Twix respektive Bounty

9. Fanta Strawberry

Fanta med smak av jordgubbe – mums! Spana in läsken här.

10. Carters Root Beer

Amerikanerna älskar sin root beer och nu kan du även köpa den i Sverige. Enligt vissa påminner smaken på root beer om det klassiska Jenka-tuggummit. Testa själv vad du tycker!

11. Vimto Fizzy Remix

Den här härligt somriga läsken smakar mango, jordgubb och ananas. Det låter verkligen riktigt gott! Du kan köpa läsken här.

12. Barr Pineapple

En läsk med smak av ananas, hur gott låter inte det? Den här läsken kommer från Storbritannien och funkar lika bra att dricka som den är som att blanda drinkar med. Här hittar du den.

13. Fanta Mezzo

Är du en av de där personerna som tycker om att blanda Fanta och Coca-cola i samma glas? Nu behöver du inte köpa en av varje utan kan köpa Fanta Mezzo, som är en färdig mix! Här hittar du den.

14. Calypso Pineapple Peach Limeade

Den här goda drycken har tropisk smak av ananas och persika, och den innehåller även riktiga små limebitar som gör den ännu mer läskande. Köp den här!

15. KA

Den karibiska läsken KA bygger på ursprungliga jamaicanska recept. Fruit Punsch har smak av exotiska frukter och Black Grape av röda druvor. 

16. Ginger Beer

Den här goda och fräscha läsken smakar ingefära och citron. Här kan du klicka hem den.

17. Läsk med äppelsmak

Den här uppfriskande läsken har en syrlig och god smak av röda och gröna äpplen. Den finns att köpa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.