Collage med pappor och deras barn
Unna din kära pappa en present.

15 presenter du bör ge din pappa - eller dig själv

Vi garanterar dig att din pappa kommer älska dessa presenter.


Såklart din pappa förtjänar en present, oavsett om det är hans födelsedag eller inte. Vi har här samlat massvis av presenter till alla möjliga slags pappor. Allt från en konstig sax till det perfekta whiskeyglaset hittar du här. 

1. Cocktailset

Det är ju riktigt kul att blanda sina egna drinkar, och i det här setet får din pappa alla verktyg som behövs för att göra dem riktigt proffsiga. Klicka hem det här för 249 kronor.

2. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får farsan din plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

3. Värmetofflor

Är din pappa en sådan som ligger i soffan hela helgerna och bara mår? Om svaret är ja, klicka då hem dessa värmetofflor han kan gosa i. Läs mer om dem här.

4. Frysbart glas

Om farsan istället är en sådan som gillar kall öl - då är denna present perfekt. Ett glas blir hans för 89 kronor!

5. Hot dog-maskin 

Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du och pappa tittar på en fotbollsmatch och inte orkar röra på er. Klicka hem den här.

6. Kudde med högtalare i

Varför ha en vanlig kudde när det finns kuddar med en högtalare i? Perfekt om din pappa gillar och dra sig. Du hittar den smarta kudden här.

7. Filt med ärmar

Den här filten passar väldigt bra till en frusen person! Hur bra som helst inför den kyliga hösten. 

Den är gjord i mjuk fleece och har ärmar, vilket gör att du slipper problemet med att vara invirad i en filt samtidigt som du använder armarna till något. Här hittar du filten som kostar 349 kronor.

42. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt present till din chipsälskare till pappa! 

8. Kuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här och är ett måste om din pappa gillar whiskey. 

8. Istället för flera verktyg

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer farsan älska. Klicka hem det här och glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. 

9. Keyfinder

När man hade tappat sina nycklar som ung blev det alltid ett himla liv från ens pappa. Vi barn tänkte däremot aldrig att det var så farligt. Grejen var dock den att ens pappa tappade också bort saker, men det tystades alltid ned. Med denna keyfinder kan han äntligen få sig en liten pik. Läs mer om hur den fungerar här.

10. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

11. Bilvärmare

Denna värmefläkt som du enkelt kopplar in i cigguttaget är perfekt för kalla höstmorgnar. Du köper den här och får en glad pappa. 

12. Pizzasax 

Med den här pizzasaxen kan din pappa enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

13. Smart ficka

Hur irriterad blir inte din pappa när han tappar ner mobilen eller nycklarna mellan sätena? Och det händer ju alltför ofta. Men aldrig mer med den här fickan – du får en glad pappa och han slipper problemen. Den kostar 99 kronor här.

14. Whiskyglas

Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Ett perfekt whiskeyglas helt enkelt. 

15. Vi avslutar med en present som din pappa absolut inte kommer uppskatta. 

När du var yngre fick du säkert höra att du duschade för länge och att det kostade en massa pengar. Att så var fallet, det kan vi självklart inte sticka under stolen med. Men visst hade det ändå varit kul att ge honom en vattentät högtalare till duschen? 

Snacka om aldrig vilja lämna badrummet då farsan! Den blir din här för 199 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!