Tisdag 3 Aug
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 prylar som hjälper dig överleva bakfyllan

Vänner som fester. Man som är trött
Visste du om att myten om att man blir lättare bakis när man är äldre faktiskt stämmer? Läs om varför:. Foto:

Vem älskar inte en riktigt galen utekvällar med vännerna? Problemet är dagen efter, när man vaknar och huvudet dunkar och suget efter något gott smyger sig på. Vi har listat 20 saker som kommer göra din bakisdag, rent av, härlig.

Myten om att man blir mer bakis när man blir äldre, är tyvärr sann.
Anledningarna till det är:

1. Man har inte lika många leverenzymer.
2. Din kropp återhämtar sig sämre
3. Din livsstil, du har mer ansvar i vardagen vilket gör att du släpper loss lite mer.
4. Dina (eventuella) mediciner gör det värre.

Så, antingen inser du att du är äldre och inte klarar samma tryck. Eller så kör du på i samma takt och tar hjälp av denna lista för en minde smärtsam bakisdag. 

1. Ta dig en återställare - öltapp

Ja, alla vet att en återställare alltid funkar. Så varför inte ha en egen öltapp hemma? Finns i två olika storlekar här

2. Ät korv i mängder - ur en hot dog maskin 

Ja ni förstår ju själva? Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du är bakis. Klicka hem den här.

3. Ha närkontakt – roliga kondomer

Att ligga är något som får bort din bakfylla. Tro det eller ej men det frigör endorfiner samt att du får tankarna på annat. Så köp hem lite roliga kondomer. Du hittar dessa och ännu fler roliga kondomer här.

4. Ät sushi - bazooka

Vem älskar inte att äta sushi på sin bakisdag? Så varför inte göra dem hemma, smidigt. Du hittar det här. Kanske preppa den kvällen du går ut för att maxa bakisdagen. 

5. Ta dig ett bad - Badbalja


Ta dig ett varmt bad som garanterat hjälper mot bakfyllan. Har du inget hemma är denna balja perfekt för dig. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

6. Ät allt du älskar - i en minikyl

Men tänk dig! Du ligger hemma bakis, öppnar ögonen och bredvid sängen har du en välfylld minikyl med allt du älskar att äta på din bakisdag! Här kan du hitta den

7. Ät fett - som baconsnacks

Vem är inte sugen på en dag fylld med snacks efter en hård natt? Här kan du nu köpa en stor påse fylld med baconsnacks.

8. Maximera kramarna – med en enorm nallebjörn

Har du ingen att kramas med hemma denna bakisdag? Lös det med en enorm nalle. Här hittar du nallen.

9. Minimera dina rörelser – skål för snacks

Är man bakis orkar man inte röra sig många meter, eller centimeter. Vad passar då bättre än denna skål där du kan hälla upp allt du vill äta. Den smarta skålen hittar du här. 

10. Kudde med högtalare i

Orkar du inte kolla en serie då du vill sova, men samtidigt göra något? Köp då hem en kudde med högtalare att lyssna på en podd med. Du hittar den smarta kudden här.

11. Sugen på kalla saker – gör egen milkshake

Visst är man sugen på kalla, söta saker? Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

12. Ät choklad – ur en chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna när du är bakis? MUMS. Här hittar du den.

13. Gå på toa - och torka med Donald Trump 

Ja vi alla vet vad som måste ske under dina bakisdagar. Så varför inte göra nytta samtidigt? Här finns detta toalettpapper.

14. Trådlös laddning

Men alltså JA! Trådlösa laddare är det nya och särskilt när man är bakis när man inte orkar leta efter sladdar. Den här är nedsatt med 75 procent just nu och kan klickas hem under hundringen

15. Ät pizza smidigt - med en pizzasax 

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken, perfekt när man är trött och inte orkar anstränga sig.

16. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. Så varför inte använda den en bakisdag när du inte orkar dra upp gardinerna. Köp vädervarnaren här. Det är faktiskt väldigt fascinerande, och en tuff inredningsdetalj. 

17. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. Särskilt när du är bakis och inte orkar hålla upp armarna.

18. En HINK Nutella

Behöver vi säga mer? Nej tror inte det. Här hittar du dealen som alltså ger dig en hel hink med Nutella. 

19. Urban Ears Bluetooth

Visst känns det som en bra idé att ha ett par trådlösa hörlurar hemma när du är bakis?  Här finns de att köpa just nu för 689 kronor.

20. Preppa ditt favoritsnacks - glassbuffé

Något som är en sjukt bra idé inför din bakisdag är att preppa, med allt du kan. Varför inte göra EGEN glass dagen innan. Som kommer vara redo till din bakisdag. För endast 299 kronor blir den här din

Gå in här för att spana in fler prylar som underlättar din bakisdag.