Ett par som läser på papper, en rosa spargris
Har du tänkt på att du kan jämföra dina lån, och spara tusenlappar?

5 anledningar till varför du bör samla dina lån

Om du väljer att samla alla dina lån till ett och samma så ökar sannolikheten att du kan sänka dina månadskostnader rejält. Och du får allt på en och samma faktura.


Ord som lån, räntekostnader och låneförmedlare är inte de roligaste, de kan till och med leda till en gäsp eller två. Men vi får inte glömma att det är viktiga saker, som dessutom gör att du kan spara pengar. Och vem vill inte göra det?

Vi har spanat in tjänsten Advisa, som hjälper dig få ordning på dina lån. Genom att jämföra massvis av långivares erbjudanden, får du det bästa lånet, utifrån dina förutsättningar. 

Smidigt, enkelt och det ger dig mer pengar i plånboken. Här är några av anledningarna till att du borde samla dina lån till ett. 

1. Du kan sänka dina månadskostnader 

Genom att utsätta långivare för konkurrens kan du sänka dina månadskostnader rejält. För visst finns det roligare saker att lägga pengar på? Besök Advisas hemsida här för att läsa mer och själv se hur mycket du kan spara varje månad.

2. Du kan få ner din ränta

Om du får ordning på dina lån brukar det resultera i en lägre ränta. Genom Advisa kan du få flera olika förslag och därefter välja det erbjudande som passar dig allra bäst. Har du inte redan gjort detta borde du göra det direkt. 

3. Alla lån kommer samlas på samma faktura 

Brev är kul, men när man inser att det är fakturor blir man inte lika taggad. Har vi inte alla varit med om att vi har missat en faktura, då alla kommer spridda på olika räkningar? Tänk vad skönt att samla alla dina lån på samma faktura, endast en att hålla koll på varje månad. 

4. Det är helt kostnadsfritt 

Det kostar dig ingenting att samla lån, men många kommer kunna spara pengar på att göra det. Advisa jämför mellan 30 olika långivare. Det bästa är att de bara gör en kreditupplysning. Varför inte då lägga pengarna på en resa med polarna i vinter?

5. Du slipper göra jobbet

Advisa hjälper dig att jämföra långivare och presenterar sedan alternativen. Då finns mer tid att lägga på det du tycker om. Gå och se fotbollsmatchen med ditt favoritlag, eller varför inte bjuda ut någon du tycker om på en dejt? 

Allt sker digitalt och tar inte många minuter. När alla förslag kommit in väljer du det som passar dig bäst. Läs mer hos Advisa här, och spara både tid och pengar. Lycka till!

/
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.