Kvinna håller i ett mobilskal från Ideal of Sweden. Och en vän ger till en annan kompis en present
Hitta billiga men bra prylar för under 500 kronor här.

17 grymt bra presenter – som kostar under 500 kronor

Här kan du hitta allt roliga och konstiga prylar till ett riktigt fint mobilskal från Ideal of Sweden.


Lönen är nära men den är inte riktigt här. Det innebär att mångas konton börjar sina. Men likväl vill man köpa något kul till sig själv, eller till någon annan. Här listar vi 17 prylar du kan klicka hem och som kostar under 500 kronor.

1. Mobilskal 

Snyggt skal i färger och mönster som tillsammans bildar till ett riktigt snyggt mobilskal. Här kan du klicka hem mobilskalet till din smartphone. Bara 299 kronor!

Med koden NEWSEASON får du just nu 20 procent rabatt. 

2. Romantiskt spel

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

3. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

4. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

En både rolig och snygg inredningsdetalj! Köp vädervarnaren här.

5. Idiotkunskap

Här är boken som ger dig en massa onödig, men rolig fakta. Ett exempel är den att det ligger 3 golfbollar på månen, visste du det? Du hittar den här för 149 kronor

6. SunTrip t-shirt

Den perfekta presenten till den som avgudar Sällskapsresan. Den kostar bara 199 kronor och du hittar den här

7. Pepsi-glas

Ett riktig stort glas och är självklart perfekt för dig som älskar Pepsi före Coca-Cola. Du kan få 6 stycken för 249 kronor

8. Whiskeykaraff

Slösa inte bort en fin whiskey i en vanlig flaska utan höll över dit i en finare karaff. Denna hittar du för 499 kronor

9. LED ljusslinga 

Perfekta prylen för dig som gillar fester med LED-belysning eller för dig som vill ha det i hemmet som mysbelysning. Du hittar 300 lampor här

10. Högtalare i duschen

Vakna till ordentligt på morgonen med att bjuda på lite skönsång i duschen. Den här högtalaren är gjort för att ha i badrummet och lyssna på musik i duschen! Den blir din här för 199 kronor.

11. Reptilmönstrat skal

Höst- och vinterkollektionen innehåller också flera skal designat för män. Det här finns i både brunt och svart och blir ditt för 299 spänn. Du kan se hela herrkollektionen här

Med koden NEWSEASON får du just nu 20 procent rabatt. 

12. Milkshake maker

Gör enkelt dina egna, goda milkshakes med den här maskinen. Den kostar 199 kronor här!

13. Arkadmaskin

Älskar du gamla spel? Vi med! Här har du en liten arkadmaskin som du kan ställa på ett bord och spela massa klassiska spel. Klicka hem den här för endast 249 kronor.

14. Keyfinder

Det finns inget stressigare ögonblick än då man tappat bort nycklarna. Du hittar dem inte i fickorna, inte i väskan och har ingen aning om vart de hamnat.

Med den här nyckelhittaren är det problemet löst. Läs mer om hur den fungerar här.

15. Om sanningen ska fram

Det här spelet testar dina fördomar och hur bra du är på att läsa andra människor. Du ska svara ja eller nej på olika frågor, och medspelarna ska samtidigt gissa vad du svarar. Den som har flest rätt vinner! Här hittar du spelet.

16. Gameboy

Föreställ dig att ligga i sängen eller soffan och spela på ett Game Boy, som på gamla goda tiden. Den har varit så populär att den tagit slut men klicka in här för att få en reminder när den är inne i lager igen.

17. Doftoljelampa

Häll några droppar doftolja i den här lampan och ställ ett värmeljus under för en härlig doft i hemmet. Här hittar du lampan och 14 olika doftoljor!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!