Tjej som är nere, nutella, ansiktsmask, panik-knapp
19 prylar som kommer underlätta livet – om det är lite väl stressigt just nu.

18 prylar som gör stressen mer hanterbar – och livet lite lättare

Känner du att stressen kommer ikapp dig nu efter sommaren? Här är en lista med 18 saker som garanterat kommer få dig att slappna av mer.


Allt du behöver för att stressa ner mer i höst.

1. Nicer Dicer

Matlagning sägs minska stressen och med alla dessa verktyg kan du skapa detaljer och glömma allt annat. Du kan läsa mer om det här

2. Sushi bazooka

Att släppa alla tankar och det om stressar dig genom att göra något annat är perfekt. Som att laga gene sushi. Du hittar det här.

3. Fidge Cub

Att hålla fingrarna sysselsatta under stressade situationer är perfekt. Vart än du befinner dig kommer du snabbt och enkelt att ha tillgång till knappar, switchar, kulor och massor av andra funktioner som gör att du håller fingrarna sysselsatta. Här finns denna smarta pryl för 99 kronor.

4. Halvmåne meditationskudde


Meditation är verkligen något som minskar stress och med denna kudde kan du sitta bättre och bekvämare. Här finns den att köpa.

5. Ultimat stressboll

Hur härlig ser inte denna stressboll ut? Kläm och allt trycks ut, wow! Här kan du köpa denna härliga för endast 39 kronor.

6. Lugnande ansiktsmask


Lägg en lugnande ansiktsmask för att komma ner i varv och koppla bort allt för ett tag. Här hittar du den vänstra nattmasken som är magisk. Och här finns den andra nattmasken från Clinique.

7. Massageboll

Hur underbart att lägga sig mot denna boll och trycka ut lite knutar i ryggen? Sån stress-release. Här finns de för 39 kronor.

8. Yogamatta

Hur skönt att ha en Yogamatta hemma, har du 30 minuter över så placera dig på mattan, och andas. Här blir mattan din för endast 299 kronor.

9. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

10. Enorm nallebjörn

Tänk att krama om denna enorma nalle, verkligen något som får ner din stress. Här hittar du nallen.

11. En mening om dagen


I den värld vi lever i just nu pågår det ständigt stressiga vardagar, oroligheter men samtidigt mycket bra och oförglömligt. Ta en minut från verkligheten och skriv en mening om vad du gör just då, och efter tre år har du över 1000 meningar om ditt liv. Så ta en paus från vår stressfulla vardag och skriv! Här finns den för 149 kronor.

12. Cookies and Cream

Choklad hjälper mot stress, alla dagar. Dessa med vit choklad blir dina här 19 kronor för en.

13. Nutella and Go

Nutella and Go är det perfekta snackset att ta med sig. Varje gång stressen slår till. Här finns de att köpa för 19 kronor styck.

 14. Snug rug

När du vill mysa under filten i soffan och komma ner i varv. Den har ärmar, vilket gör att du kan göra saker med armarna samtidigt som du är insvept i filten. Klicka hem den här.

15. Adlibris läsplatta Letto Frontlight 2

Denna har fått bäst betyg av alla, från den oberoende nätsajten PC för alla. Vi har dessutom testat läsplattan själva och tycker att den är grym! Spana in läsplattan här. Perfekt för att komma ner i varv.

16. AbZora Balls

Träning löser upp stress och får en att bli mer avslappnad. Hur kul ser inte detta ut? Här finns de att köpa. Och vi är så sugna på att testa!

17. Voluspa

Något som verkligen får en att slappna av och släppa stress är ljus med lugnande doft. Dessa från Voluspa doftar både ljuvligt och är en fin detalj i hemmet. Här finns de att köpa.

18. Panikknapp

Panic knapp har fem olika ljudsekvenser som beskriver din känsla och får dig förhoppningsvis att känna lugnet igen. Här finns den för 99 kronor.

Gå in här för fler saker som minskar stressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!