smarta prylar
Klicka hem lite smarta prylar till riktigt grymma priser.

22 geniala saker - som verkligen förenklar ditt liv

Livet blir både roligare och lättare om man äger dessa prylar.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

1. Flingförvaring

Vem orkar med fula kartonger, med påsar som måste öppnas och en förpackning som sedan måste lutas för att flingorna ska komma ut? Med den här flingbehållaren slipper du allt det! Du kan köpa den här.

2. Ninja wallet

Det här smarta multiverktyget som har samma form som ett kreditkort innehåller hela 18 stycken verktyg! Klicka hem det här.

3. Dippskålen

Med den här dippskålen med två tillhörande småskålar som sätts fast på kanten slipper du böja dig fram och dippa. Du kan helt enkelt ha den i famnen och mysa i soffan. Helt perfekt för den som älskar mat och inte vill spilla tid. 

4. Nackkudde 

Få inte bara nackstöd utan även vibrerande massage som kan mjuka upp dina muskler med denna vibrerande nackkudde. Den kostar bara 199 kronor

5. Mobilhållare

Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil.

6. Parfymrefill 

Du orkar sällan gå runt och bära på en parfym, men det kan vara bra att refilla med lite ny, fräsch lukt då och då. Med denna lilla parfymbehållare, häller du över en del av din favoritparfym och kan smidigt ge dig själv några sprut. Klicka hem den här

7. Mobilring

En mobilring som denna är inte bara bra för att säkra ditt grepp, det fungerar också som ett typ av ställ till din teledon. Spana in den i silver här.

8. För den slarvige

Tappar du ofta nycklarna? Köp en Keyfinder. Den ger ifrån sig pip och blinkningar som hjälper dig att hitta nycklarna. Klicka hem den här för 49 kronor.

9. Rakförkläde

Att städa handfatet är riktigt trist – det här förklädet fångar enkelt upp alla strån som faller ner. Det blir mycket mindre att städa och personen kan istället lata sig lite mer. 

10. Sovmask med hörlurar

Perfekt på resan när du vill kunna skärma av. Den här sovmasken har inbyggda hörlurar och tjockt foder. Den kostar 299 kronor här.

11. Brödrost för korv med bröd 

Gör korv med bröd hur snabbt som helst tack vare den här smarta brödrosten. Du hittar den här för 499 kronor

12. Perfekta pocherade ägg

Många tycker att det är svårt att pochera ett ägg. Med hjälp av den här ång-äggkokaren kan du enkelt pochera 3 ägg och verkligen njuta av dem. Du hittar den här för 149 kronor

13. Sushi bazooka

Gör sushi som på restaurang med hjälp av den här smarta sushi-prylen. Du hittar den här.

14. Halvmåne meditationskudde

Meditation är verkligen något som minskar stress och med denna kudde kan du sitta bättre och bekvämare. Här finns den att köpa.

15. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

16. Cake pop- och muffinsmaker

Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

17. Rullande väckarklocka

Försover du dig ofta? Den här klockan rullar iväg så fort den ringer – man har alltså inget annat val än att gå ur sängen. Här hittar du den! 

18. Stålkuber

Känns det jobbigt att köpa eller göra egen is är dessa kuber i stål perfekta. De kyler ner drycken utan att späda den och går att återanvända hur många gånger som helst. Här finns de att köpa för 199 kronor.

19. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

En både rolig, snygg och smart inredningsdetalj! Köp vädervarnaren här.

20. Magnetiskt armband

När du håller på och bygger ihop eller fixar med något är det inte alltid lätt att hålla reda på alla små skruvar och spikar. Det här armbandet har en stark magnet som håller dem på plats! Smart va? 

21. Majskolvshållare

Vill du äta majskolv som Musse Pigg och Kalle Anka utan att bli kladdig om händerna? Då är detta det ultimata verktyget. Och grillade majskolvar är ju bland den godaste sommarmaten som finns!

22. Badbalja

Älskar du att bada men har inte plats för ett badkar hemma? Då är denna smarta lösning perfekt för dig. Här hittar du den.

23. Telefonhållare

Häng telefonen runt halsen eller ställ den på ett bord med den här smarta hållaren som frigör händerna till annat. Här finns den att klicka hem.

24. Smetdispenser

Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

25. Bluetooth-termos

Att dricka nog med vatten är viktigt! Håll koll på hur mycket vatten du dricker med den här termosen. Genom att du synkar den med mobilen håller den automatiskt koll. Köp den på rea här.

26. Vinfläcksborttagare

Du känner säkert igen paniken när man råkar spilla rödvin och ser den mörka fläcken breda ut sig på mattan eller skjortan? Den här removern är räddaren, den har fått goda recensioner och du kan klicka hem den här för 99 kronor